Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us
Συνάντηση του δημάρχου Νάουσας με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα (video)

Συνάντηση με τον δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα, στο Δημαρχείο, είχε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ημαθία.

nabe

Συζήτησαν για την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση των δήμων με συνέπεια να αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις αρμοδιότητες που τους έχουν μεταφέρει οι κυβερνήσεις μετακυλίοντας το βάρος στους εργαζόμενους και τον λαό.

Ο δήμαρχος δώρισε στον Δημήτρη Κουτσούμπα τον «Πρόσωπο» από το έθιμο της περιοχής «Γενίτσαροι και Μπούλες» και μια πλακέτα από τα 200 χρονιά από το ολοκαύτωμα της Νάουσας. 

Επίσης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είχε συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου και συζητήθηκε το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού.

Τον Δημήτρη Κουτσούμπα συνόδευαν η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ, οι Ευθύμης Δημάκης και Θανάσης Χρηστίδης, μέλη της ΚΕ, ο Γιάννης Τσεχελίδης, γραμματέας της ΚΟ Ημαθίας, ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Σωτήρης Αβραμόπουλος και Γιώργος Χαβατζάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νάουσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωσης» Θωμάς Τσούκας και Λάκης Λακηνάνος και ο Αλέκος Χατζηιωαννίδης.

πηγή:902.gr

kriham