Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Δημοπρατήθηκε από την ΔΕΥΑΝ το έργο με τίτλο «Μονάδα Πρωτοβάθμιας Επεξεργασίας Νερού Νάουσας» του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ύψους 2.250.000,00€

Την Πέμπτη 19/04/2022 δημοπρατήθηκε από τον Πρόεδρο της επιχείρησης  Γεώργιο Τασιώνα και την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΝ το έργο με τίτλο «Μονάδα Πρωτοβάθμιας Επεξεργασίας Νερού Νάουσας». Το έργο ύψους 2.250.000,00€ εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Η ημερομηνία και η ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίστηκε η 07/07/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00π.μ.

Το αντικείμενο του δημοπρατούμενου έργου περιλαμβάνει:
- την εκπόνηση της Οριστικής Μελέτης, της μελέτης Εφαρμογής και κάθε είδους συμπληρωματικής μελέτης και έρευνας
- την κατασκευή των έργων Πολιτικού Μηχανικού
- την προμήθεια και εγκατάσταση όλου του ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού
- τη θέση σε αποδοτική λειτουργία και τις δοκιμές ολοκλήρωσης
- τη δοκιμαστική λειτουργία του έργου από τον Ανάδοχο για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.
Εκτός των παραπάνω στην εργολαβία περιλαμβάνεται η αδειοδότηση της Μονάδας Πρωτοβάθμιας Επεξεργασίας Νερού (οικοδομική άδεια, άδεια εγκατάστασης, άδεια λειτουργίας, φάκελος συμμόρφωσης ΑΕΠΟ με τον τελικό σχεδιασμό κλπ.) των έργων όπως αναλυτικά ορίζεται στη συγγραφή υποχρεώσεων (σύμφωνα με την τελική λύση του Αναδόχου).

 

                                                   ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ένα έργο που εμπνεύστηκε ο  κ. Ιωάννης Παρθενόπουλος , ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της επιχείρησης την περίοδο 2014-2016, και δημοπρατείται επί θητείας μου. Το έργο αυτό σε συνδυασμό με την Τηλεμετρία αποσκοπεί στην οριστική επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της πόλης της Νάουσας και δεν είναι άλλο από την θολότητα του νερού κατά την περίοδο έντονων βροχοπτώσεων.