Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us

moΌταν δεν έχεις άλλα επιχειρήματα, όταν ξέρεις πως ο αντίπαλος σου είναι σοβαρός, με ήθος, με αξιοπρεπή προεκλογική πορεία και με καθαρό σχέδιο προς όφελος όλων (συμπεριλαμβανομένου εσού), τότε αυτό που απομένει είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να τον συνδέσεις με όσα είχες να αντιμετωπίσεις 5 χρόνια πριν.

Άρα το ποιος κοιτάει πίσω και ποιος μπροστά είναι πλέον ξεκάθαρο!
Με μοναδικά έργα τα τελευταία 5 χρόνια την τοποθέτηση των κάδων και την ασφαλτόστρωση σε κάποιους δρόμους, ο κ. Κουτσογιάννης και η ομάδα του παρουσιάζουν την διοίκηση τους ως πανάκεια για τον τόπο, ενώ όλοι όσοι ζούμε στον Δήμο Νάουσας βιώνουμε μια καθημερινότητα ενός Δήμου χωρίς τις στοιχειώδεις υποδομές που μέρα με την μέρα μαραζώνει και βαλτώνει σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα οικονομική ύφεση. Οι επιχειρήσεις κλείνουν, οι νέοι εγκαταλείπουν και ο κ. Κουτσογιάννης και η ομάδα του παρουσιάζουν τον παράδεισο ή υπόσχονται ότι θα φέρουν τον παράδεισο.
Αν θέλει κάποιος να θέσει ουσιαστικά πολιτικά επιχειρήματα πρώτα απ’ όλα θα αποκαλύψει αυτό που προσπάθησε να κάνει ο κ. Κουτσογιάννης και η ομάδα του προεκλογικά. Αυτό δηλαδή που χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την πολιτική τους. Προσπάθησαν να πολώσουν το κλίμα μεταξύ των δημοτών με διχαστικό λόγο και να απαξιώσουν πρόσωπα και πράγματα με πολιτική σκοπιμότητα. Όταν τέλειωσε η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό για τον κ. Κουτσογιάννη άρχισε να αλλάζει ο πολιτικός τους λόγος και να γίνεται πιο ήπιος και συναινετικός, στοχεύοντας μάλιστα στην αδυναμία των ανθρώπων που ανήκουν στις πιο ευπαθής κοινωνικές ομάδες.
Είναι ώρα όμως οι πολίτες να μάθουν την αλήθεια!
 Το 2014 ο κ. Κουτσογιάννης ζήτησε την ψήφο των πολιτών ως ανεξάρτητος δήμαρχος ενός ανεξάρτητου συνδυασμού και τελικά τι αποδείχθηκε πέντε χρόνια τώρα. Ο κ. Κουτσογιάννης βρέθηκε πολύ κοντά σε συγκεκριμένο κόμμα και μάλιστα οι άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά στον κ. Κουτσογιάννη είναι σήμερα στελέχη τοπικών οργανώσεων ενός συγκεκριμένου κομματικού χώρου,
 Η ΕΤΑΑ. Α.Ε. έκλεισε επί διοικήσεως κ. Κουτσογιάννη και χάθηκε πολύτιμος χρόνος που στοίχισε χρήματα και θα στοιχίσει πολλά χρήματα στον Δήμο. Μάλιστα ο κ. Κουτσογιάννης προεκλογικά το 2014 είχε υποσχεθεί πως όχι μόνο δεν θα κλείσει η ΕΤΑΑ. Α.Ε. αλλά θα ζωντανέψει επί της δικής του Διοικήσεως. Τι έκανε; τους πρώτους 9 μήνες άφησε την επιχείρηση στην τύχη της με αποτέλεσμα να εκβιάσει την επίσχεση εργασίας από μέρους των εργαζομένων και αν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δεν διεκδικούσαν με σθεναρό τρόπο τα δικαιώματα τους, ακόμη σήμερα η κατάσταση της επιχείρησης θα ήταν έωλη. Για την μεταφορά των εργαζομένων στον Δήμο και των χρεών ήταν μεγάλή η συμβολή της βουλευτή του νομού, όσο και αν, ως συνηθίζει ο. κ. Κουτσογιάννης, θέλει να παρουσιάσει τα πάντα ως δικό του έργο. Ξέρετε η έλλειψη ευγένειας τελικά είναι έμφυτη. Οι πολίτες του Δήμου πρέπει να μάθουν ότι η καθυστέρηση, οι αστοχίες, οι παραλείψεις της σημερινής διοίκησης θα στοιχίσουν στο Δήμο περίπου 2.500.000 ευρώ (με επιφύλαξη διότι εντέχνως κανένας μας δεν γνωρίζει ακόμη το ακριβές ποσό).
 5 χρόνια χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση στα 3-5 πηγάδια. Και γι’ αυτό ως συνήθως ευθύνεται η προηγούμενη διοίκηση κατά τον κ. Κουτσογιάννη. Οι παραλείψεις και η προχειρότητα σχετικά με τις περιβαλλοντικές εγκρίσεις των αρμόδιων υπηρεσιών αναφορικά με την διαδικασία του διεθνούς διαγωνισμού είναι αποκλειστική ευθύνη της διοικήσεως του κ. Κουτσογιάννη.
 Το Κιόσκι έμεινε ανεκμετάλλευτο 5 χρόνια τώρα παρά τις υποσχέσεις. Αν κάποιος ανατρέξει στο πρόγραμμα του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ του 2014 η υπόσχεση ήταν ξεκάθαρη να γίνει Διεθνές Κέντρο Οίνου και Γαστρονομίας.
 Σωρεία απευθείας αναθέσεων (περίπου 400.000 ευρώ σε ένα μόνο ιδιώτη, οπότε φανταστείτε), διότι είναι εύκολο να δίνεις δημόσιο χρήμα, το χρήμα των πολιτών!
 Περίπου 60.000 ευρώ στοίχισαν τα ταξίδια του κ. Κουτσογιάννη στην Αθήνα και στο εξωτερικό. Αλήθεια ποιο ήταν το αντίκρισμα αυτής της εξωστρέφειας για τον Δήμο. Σίγουρα ο κ. Κουτσογιάννης έγινε γνωστός, η Νάουσα όμως τι κέρδισε;
 Περίπου 60.000 ευρώ σε εταιρία για την δημιουργία του brand name της Νάουσας. Όταν μπορούσαμε να το αναθέσουμε σε πανεπιστημιακή ερευνητική ομάδα με πολύ λιγότερα χρήματα.
 Σας προκαλούμε και σας καλούμε να επισκεφτείτε την σελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και να διαπιστώσετε ποιοι φίλοι και συγγενείς ευνοήθηκαν τα τελευταία χρόνια από τον κ. Κουτσογιάννη και την ομάδα του
 Αλήθεια δεν μας απάντησε ποτέ τι θα γίνει με το αυτοκίνητο του Δήμου που κάηκε από δική του παιδαριώδη αμέλεια; Ποιος τελικά θα πληρώσει το «κάρβουνο»;
 45.000.000 έργα στον Δήμο Νάουσας υπόσχεται ο κ. Κουτσογιάννης, τα έχει δει κανείς; Αλήθεια πως μπορείτε να πιστέψετε κάποιον που σας υπόσχεται τον παράδεισο και επειδή δεν κατάφερε ή ηθελημένα δεν ήθελε να τον φέρει 5 χρόνια, σας ζητά να τον ψηφίσετε και πάλι με την ίδια υπόσχεση;
Εμείς πιστεύουμε σε εσάς και στην κρίση σας. Πιστεύουμε πως καταλαβαίνετε και νιώθετε την αλήθεια!
Και είμαστε σίγουροι πως θα αποφασίσετε για το καλό του τόπου, τα καθαρά βλέμματα, τις καθαρές κουβέντες και την δύναμη μας να γίνουμε η αλλαγή που ο τόπος που αγαπάμε έχει ανάγκη!
Την Κυριακή 2 Ιουνίου γινόμαστε όλοι ΕΝΑ ΜΑΖΙ για τον τόπο που αγαπάμε!
Ο Δήμος Νάουσας έχει νέο Δήμαρχο!