Δευτέρα, Σεπτέμβριος 30, 2024
Follow Us
Η χιονόπτωση της Κυριακής και τα προβλήματα που δημιούργησε στο επίκεντρο του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας

Με τη χιονόπτωση της Κυριακής και τα προβλήματα που αυτή δημιούργησε ασχολήθηκε το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας.

beter

Στην αρχή της συνεδρίασης ο δήμαρχος Νάουσας έκανε λόγω για ισχυρή χιονόπτωση σε όλο το ορεινό κομμάτι του δήμου Νάουσας, δίχως ιδιαίτερα ζητήματα και παράλληλα ζήτησε την προσοχή  των πολιτών και των υπηρεσιών καθώς ανάλογα φαινόμενα προβλέπονται για σήμερα το βράδυ και την αυριανή ημέρα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του δήμου και τους εθελοντές για την προσφορά τους την Κυριακή.

Ο κ. Κουτσογιάννης από την πλευρά του δήλωσε πως η δημοτική αρχή πιάστηκε απροετοίμαστη και πως υπήρξε αργοπορία εξόδου των οχημάτων του δήμου για τον αποχιονισμό, χωρίς φυσικά να παραβλέπονται οι όποιες ευθύνες των οδηγών των ι.χ που κινούνταν χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στους δρόμους.  Υπήρξαν προβλήματα και ατυχήματα μέσα στην πόλη.  Τέλος στάθηκε σε video που αναρτήθηκε στα social media και έδειχνε υπαλλήλους ή εθελοντές να βρίσκονται πάνω σε αγροτικό όχημα του δήμου και να ρίχνουν αλάτι στους δρόμους από την καρότσα αυτού, ζητώντας να μεριμνήσει ο δήμος για την ασφάλεια των υπαλλήλων και των εθελοντών.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βασιλειάδης απαντώντας σχετικά δήλωσε πως  τις 06:00 το πρωί 4 οχήματα του δήμου βρίσκονταν στα 3-5 πηγάδια Νάουσας και μόλις ξεκίνησε η χιονόπτωση στην πόλη τα 3 κατέβηκαν σε αυτήν. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερα προβλήματα στη Νάουσα.

Ο δήμαρχος Νάουσας απαντώντας στον κ. Κουτσογιάννη δήλωσε πως είναι γνώστης του περιστατικού και έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στους υπαλλήλους.

nana