Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us

kouΤο μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους (Ελεάνορ Ρούζβελτ). Πάνε 6 χρόνια από την στιγμή που είχα την τιμή να γνωρίσω τον δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη.

Τον Νίκο που από την πρώτη στιγμή κατάφερε με την στάση και την διάθεση του να προσφέρει στα κοινά να με πείσει πως αυτός ο τόπος έχει μια χρυσή ευκαιρία, μια ευκαιρία να διεκδικήσει αυτά που του αναλογούν και να μπορεί να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και χαμόγελο.

kouΤον επικεφαλή του Κοινού Τόπου, Νίκο Κουτσογιάννη τον εμπιστεύθηκαν για τις αξίες και τα ιδανικά του. Για την μνημειώδη θέληση του να πάει αυτό τον τόπο ένα βήμα πιο μπροστά, να μπορέσει ο δήμος Νάουσας να ορθοποδήσει και να δώσει ξανά κίνητρο στους νέους να μείνουν εδώ. Να εργαστούν, να δημιουργήσουν, να κάνουν οικογένεια και να μην σταματούν να ονειρεύονται για το αύριο. Το αύριο ενός Κοινού Τόπου που μας βρίσκει ενωμένους με μόνο σκοπό το καλό του δήμου Νάουσας που όλοι αγαπάμε.

Η εμπιστοσύνη και η φιλία του Νίκου στο πρόσωπο μου, με τιμά τα τελευταία χρόνια, όχι απλά ως ένα ενεργό στέλεχος του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ, άλλα ως μια δραστήρια προσωπικότητα που δεν σταματά να αγωνιά για το αύριο. Όλοι μαζί στον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ, έχουμε ζήσει μεγάλες χαρές και σημαντικές επιτυχίες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές που μας σφυρηλάτησαν και μας έκαναν σοφότερους.


Στα πέντε χρόνια που ο Νίκος Κουτσογιάννης βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου Νάουσας, μπόρεσα να αντιληφθώ τις θυσίες, τους κόπους, τα νεύρα και την ένταση που απαιτεί για να χαράξεις καινούρια πορεία και να ανοίξεις νέους ορίζοντες. Δεν δίστασα στιγμή να σταθώ στο πλάι του, να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ για να δούμε όλοι μαζί τον δήμο Νάουσας να ανθίζει για να δω τα παιδιά στον δρόμο να χαμογελούν.


Μέσα από τις καθημερινές αγωνίες σε γραφεία, δρόμους, πλατείες και χωρία μπορέσαμε να δώσουμε ελπίδα στους κατοίκους του δήμου Νάουσας πως το αύριο που ξημερώνει θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας. Πιο κοντά στη Νάουσα που όλοι ονειρευόμαστε, μαζί με τον Νίκο Κουτσογιάννη και τα στελέχη του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ, καταφέραμε να δώσουμε ελπίδα και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Με σκληρή δουλειά, κόπους, ξενύχτια και αγωνίες προχωράμε και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Στο πλευρό του Νίκου Κουτσογιάννη και του ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥ, συστρατεύομαι και εγώ, γιατί θέλω να δω τα παιδιά μου να χαμογελάνε, θέλω να δω τα παιδιά μου να δημιουργούν από τον ΤΟΠΟ τους για τον ΤΟΠΟ τους.

Με τιμή Ζάχος Σταύρος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ