Σάββατο, Οκτώβριος 16, 2021
Follow Us

kopΠλήθος κόσμου στην πρώτη ανοιχτή ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Νικόλαου Καρανικόλα στον Κοπανό.

Πραγματοποιήθηκε απόψε η ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Νικόλαου Καρανικόλα στην  πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» στον Κοπανό. Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο Βασίλης Δημητριάδης, αρχαιολόγος και ιστορικός, με καταγωγή από τον Κοπανό. Ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε στο όραμα του συνδυασμού «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» για έναν ενιαίο Δήμο, διότι το όραμα παραπέμπει σε ένα συνδυασμό που έχει στόχους και είναι σε ετοιμότητα για να τους υλοποιήσει με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ως αρχαιολόγος και ιστορικός επεσήμανε με λύπη την εγκατάλειψη του αρχαιολογικού χώρου της Μίεζας. Έπειτα, έκανε αναφορά στη ομάδα του «ΕΝΑ ΜΑΖΙ», η οποία απαρτίζεται τόσο από νέους ανθρώπους, όσο και από πιο έμπειρους και στη συνέχεια μίλησε για τον υποψήφιο δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα, έναν άνθρωπο που συνδυάζει την ευφυία και την εμπειρία με το χάρισμα της αμεσότητας, ενώ διαθέτει υπέρ του δέοντος τις ικανότητες και κυρίως την γνώση να οδηγήσει τον Δήμο Νάουσας σε μια νέα εποχή.

Κατόπιν, τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας. Τα βασικά σημεία της ομιλίας του είναι τα εξής:

«Απόψε ξεκινάμε από την εκλογική περιφέρεια Ανθεμίων και τον Κοπανό τις ανοιχτές συγκεντρώσεις μας.

Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε από εδώ γιατί θέλουμε να στείλουμε το ηχηρό  μήνυμα «τίποτα δεν μας χωρίζει, τίποτα δεν μας διαιρεί. Προχωράμε σήμερα όλοι μαζί στο κοινό μας μέλλον».

Γιατί εμείς στο «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» επιλέξαμε να είμαστε ενωμένη ομάδα, επιλέξαμε τον δρόμο της σύνθεσης και όχι της διαίρεσης! Σας λέω λοιπόν δυνατά ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Όταν αποφάσισα να διεκδικήσω τον Δήμο Νάουσας ακούστηκαν πολλά. Στην αρχή είπαν καλός ο καθηγητής αλλά δεν θα αντέξει και θα τα παρατήσει. Και εγώ συνέχισα. Μετά είπαν ότι δεν θα καταφέρω να κάνω ομάδα και έχουμε την ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ομάδα που έχει κατέβει ποτέ, με υποψήφιους από όλες τις κοινότητες και στο δημοτικό και στα τοπικά συμβούλια. Γιατί όλοι πρέπει να έχουν λόγο και φωνή!

Και συνεχίζουν να μιλούν για εμάς, αναρωτιούνται πώς τόσο δυνατά ονόματα θα συνεννοηθούν και τους απαντώ ΝΑΙ όχι μόνο συνεννοούμαστε, αλλά η ομάδα μας είναι δεμένη σαν γροθιά και προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΑ ΜΑΖΙ.

Γιατί μας ενώνει η ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο. Γιατί θέλουμε να προσφέρουμε για εμάς και τις οικογένειες μας για ένα ενιαίο Δήμο με προοπτικές ανάπτυξης.

Γιατί συνδημότισσες, συνδημότες εσείς από τον Κοπανό, την Επισκοπή, τα Λευκάδια, τη Μαρίνα,  τα Πολλά Νερά, τα Μονόσπιτα, την Χαρίεσσα, είστε ΕΣΕΙΣ o δήμος Νάουσας που θέλουμε στο μέλλον.

Έτσι μέρα με την μέρα χτίζουμε μαζί σας μια σχέση εμπιστοσύνης για έναν ενιαίο Δήμο, χωρίς διακρίσεις και εκπτώσεις. Δεν υπάρχει κανένας οικισμός δεύτερος. Δεν υπάρχει καμιά κοινότητα με μικρή αξία. Δεν υπάρχει κανένας πολιτισμικός, αθλητικός ή παραγωγικός φορέας μικρός στα μάτια μας. Όλοι μαζί προχωράμε. Γιατί αυτή είναι η δύναμη μας. Γιατί ΕΣΕΙΣ είστε η δύναμη μας!

Γι’ αυτό όλοι οι συνυποψήφιοι μας με κάθε ευκαιρία αναφέρονται σε μας. Αυτή η ένωση είναι που τους κάνει να τρέμουν. Τη δική σας δύναμη  φοβούνται. Γι’ αυτό τα έχουν χάσει. Και αυτοί και οι σύμβουλοι των «πληρωμένων» λόγων τους.

Υπόσχομαι ως υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου μας πως σήμερα που υπογράφουμε το κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι δεν θα σας ξεχάσω την επόμενη μέρα των εκλογών, δεν θα  απομονωθώ στο γραφείο μου,  αλλά  ΜΑΖΙ  θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα  και θα βρούμε τις καλύτερες λύσεις. Στις γειτονιές και σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Γιατί τα «ψέματα και οι κούφιες» υποσχέσεις δεν βγήκαν από το δικό μας στόμα.

Ξέρω πως  από τότε που ενοποιήθηκαν οι περιφέρειες, και γίναμε ένας δήμος, ακούτε από όλους τους υποψηφίους δημάρχους υποσχέσεις που δεν γίνονται πραγματικότητα. Αυτά που ζητάτε όμως δεν είναι πολλά και είναι υλοποιήσιμα».

Κατόπιν μίλησε εκτενέστερα με συγκεκριμένες προτάσεις για την περιφέρεια Ανθεμίων και τις Τοπικές Κοινότητες Κοπανού, Χαρίεσσας, Μαρίνας, Πολλών Νερών , Επισκοπής, Λευκαδίων, Μονοσπίτων. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Νικόλαος Καρανικόλας τόνισε:

«Θα ήθελα κλείνοντας να σας ζητήσω και εγώ κάτι. Να σας ζητήσω να σταθούμε ενωμένοι, όλοι οι πολίτες του Δήμου Νάουσας γιατί ο τόπος μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ.

Για εμάς στο ΕΝΑ μαζί η πρόοδος θα επιτευχθεί χωρίς  διαχωρισμούς και εμπάθεια!

Γιατί εγγυώμαι και εγγυόμαστε την ομαλότητα την επόμενη μέρα!

Στους 49 υποψηφίους συμβούλους περιφέρειας Ανθεμίων που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο μας στο «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» εύχομαι καλή επιτυχία!

Τους καλώ όλους δίπλα μου γιατί μαζί θα προχωρήσουμε.

Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί θα κερδίσουμε τις εκλογές.

Γιατί σήμερα από τον Κοπανό και τα Ανθέμια στέλνουμε μήνυμα νίκης σε όλο τον Δήμο.

Σας ζητώ να προχωρήσουμε μαζί.

ΕΝΑ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ μαζί!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς».