Σάββατο, Σεπτέμβριος 28, 2024
Follow Us
Οι προτάσεις του δημάρχου Νάουσας για τον Πρόεδρο και τους αιρετούς στη ΔΕΥΑΝ

Την παραμονή του κ. Γεώργιου Τασιώνα στην θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΝ θα υποδείξει ο δήμαρχος Νάουσας σύμφωνα με την εισήγηση που αναρτήθηκε στο site του δήμου.

hambee

Παράλληλα υποδεικνύει ως μέλη από τους αιρετούς της παράταξής του, και τους, α) Τζουβάρα Βασιλείο, β) Θεοδώρα (Δώρα) Μπαλτατζίδου, γ) Στεργιαννή (Στέλλα Αραμπατζή), και δ) Αντώνιο Καραγιαννίδη, ως τακτικά μέλη, με  αναπληρωτές τους, α) Δημήτρη Θανασούλη και β) Παύλο Αδαμίδη

Για τα υπόλοιπα δύο (2) μέλη που δικαιούται η παράταξή του ΕΝΑ ΜΑΖΙ, και δύο δημότες, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης,  και  συγκεκριμένα, τους α) Ελένη Αχτίδα και β) Λάλας Στέργιος , ως τακτικά μέλη, με αναπληρώτριες τους, α) Μίγγα Κατερίνα και β) Φραγκότση Χρήστο.

  Για το ένα (1) μέλος, ως εκπροσώπου περιβαλλοντικού ή κοινωνικού φορέα της περιοχής, κάτοχο πτυχίου Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής, ο σύλλογος «Αράπιτσα», μετά την πρόσκληση που του απευθύνθηκε με το υπ’αριθμ. Πρωτ.421/13-1-2022 έγγραφο τοΝάουσας, προτείνω τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο του , μέλος του ως άνω αναφερόμενου  συλλόγου και Τοπογράφο Μηχανικό, ως τακτικό μέλος, για τον οποίο καλώ το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει αν πληρεί τις προϋποθέσεις που ορίζει η προαναφερόμενη διάταξη, και ως αναπληρωματικό, τον Πίπιλα Γιώργο, για τον οποίο επίσης καλώ το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει  του Δήμου Νάουσας σχετικά.

mpakar