Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us

zaxΤην αγάπη του για τον τόπο του ο καθένας την εκλαμβάνει διαφορετικά. Για άλλους είναι η συμμετοχή στις γιορτές και τα πανηγύρια, οι φωτογραφίες και τα ευχαριστήρια. Για άλλους πάλι είναι η καθημερινή προσφορά στη Νάουσα και τους ανθρώπους αυτής.

Προσωπικά επέλεξα να μην μπω στο στενό κάδρο των ανθρώπων που στριμώχνονται για μια φωτογραφία, να προσφέρω στον τόπο που αγαπώ χωρίς να αναζητώ την αναγνώριση και τα μπράβο κανενός. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου ο δήμαρχος Νικόλαος Κουτσογιάννης, σκοπός μου ήταν να μπορέσω να προσφέρω με κάθε τρόπο ώστε να πάμε τον δήμο Νάουσας, ένα βήμα πιο μπροστά, να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο Κοινό μας μέλλον.


zax Από την πλευρά μου και με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω προσπάθησα να βοηθήσω τον τόπο που αγαπώ να ανθίσει και να κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον.

Προσπάθησα να είμαι κοντά σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματική ανάγκη, όχι για να αναδειχθώ ή να αποτελέσω παράδειγμα, αλλά ως μια εσωτερική ανάγκη να προσφέρω ότι μπορώ σε αυτούς που μπορώ να βοηθήσω.

Στέκομαι πιστός στις αρχές και τους στόχους που θέσαμε με τον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ και συμμετέχω ενεργά σε δράσεις και προσπάθειες της ομάδας μας να δώσουμε στη Νάουσα αυτό που της αξίζει.

Από την καθημερινή επαφή μου με τον κόσμο, μπόρεσα να αντιληφθώ τις ανάγκες και τα θέλω του για το αύριο αυτού του Τόπου, ενός Κοινού Τόπου που πρέπει να μας βρει ενωμένους για το καλό της Νάουσας.

Αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Κοινού Τόπου στις επερχόμενες εκλογές. Η αγάπη και η προσφορά στον Τόπο και τους ανθρώπους του, για να μπορέσουμε να χαμογελάμε στο αύριο που έρχεται.


Με τιμή Ζάχος Σταύρος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ