Τρίτη, Μαϊος 11, 2021
Follow Us
Πώς θα καταλάβετε αν είστε στην ίδια φάση με το νέο σας φλερτ;

Στην τέταρτη περίπου φορά που βγαίνει με κάποιον, είσαι λίγο πολύ έτοιμη να καταλάβεις αν είστε στην ίδια σελίδα, χωρίς να προχωρήσεις σε μια σειρά από άβολες ερωτήσεις. Πολλές φορές τα όχι υπερβολικά ξεκάθαρα πράγματα κρύβουν τη μαγεία.

karnap

Αν προτιμάς να κάνεις το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, παρά να τον ρωτήσεις αν του αρέσεις, αν προχωράτε καλά, πώς νιώθει και όλα αυτά των οποίων τις καθαρές απαντήσεις δεν είσαι καθόλου έτοιμη να διαχειριστείς, ψυχραιμία. Δώσε προσοχή στα παρακάτω σημάδια, και θα καταλάβεις αν όσα νιώθεις σε αυτή τη φάση είναι αμοιβαία.

Απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου

Όταν κάποιος σου αρέσει πολύ, η επικοινωνία και η επαφή απλά δεν είναι αρκετή. Σε μια πρόταση, το "δεν σε χόρτασα" μπορεί να συνοψίσει το mood μετά το ραντεβού. Αν μετά τις συναντήσεις σας, συνεχίζετε και επικοινωνείτε με μηνύματα ή ψάχνετε (σχεδόν αστείες) αφορμές για να τηλεφωνήστε ο ένας στον άλλο, είστε σε πολύ καλό δρόμο. Βασικά, δε θέλω να σε πανικοβάλλω, αλλά νομίζω ότι ερωτεύεστε.

Κάνετε σχέδια για το μέλλον

ΟΚ, στο πρώτο ραντεβού δεν κάνεις πλάνα για καλοκαιρινές διακοπές. Προφανώς. Αλλά αν σε ενημερώνει για ένα Σαββατοκύριακο του επόμενου μήνα που θα ήθελε να πάτε ένα roadtrip με τη μηχανή, έστω για ένα μπάνιο, τα νέα είναι καλά. Είσαι στα πλάνα του και ψάχνει και τρόπους να φύγετε για λίγο μαζί από την πόλη.

Υπάρχει χημεία

Η χημεία φαίνεται από τις πρώτες στιγμές. Δεν υπάρχουν άβολες σιωπές, γοητεύετε ο ένας τον άλλο και εσύ πιάνεις τον εαυτό σου να θέλει απλά να τον φιλήσει. Ακόμα και όσο εκείνος μιλάει για τα hangover που έβγαλαν στην επιφάνεια τον πιο μη ερωτικό του εαυτό. Σίγουρα μπορείς να τη "μυριστείς" τη χημεία. Πρακτικά, αν δεν υπήρχε, ίσως και να μη διάβαζες αυτό το κείμενο αυτή τη στιγμή.

Θέλετε τα ίδια πράγματα

Αυτό μέχρι το τέταρτο ραντεβού έχει ξεκαθαριστεί. Οι πληροφορίες που χρειάζεσαι απορρέουν από συζητήσεις που έχουν γίνει πριν καλά καλά σπάσει ο πάγος. Εκεί γύρω στο δεύτερο ποτό ρωτήσατε ο ένας τον άλλο τι ακριβώς ψάχνετε, αν είστε σε φάση για σχέση, πόσο σημαντική είναι η ελευθερία και πόσο σημαντικά είναι τα ταξίδια για μια ολοκληρωμένη ζωή. Θέματα σχέσεων, καριέρας και στόχων έρχονται στο προσκήνιο και το ζητούμενο είναι να υπάρχει σύμπνοια. Ίσως και θαυμασμός.

πηγή:govastileto.gr

gofpa