Πέμπτη, Σεπτέμβριος 23, 2021
Follow Us
5 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν χώρισες πρόσφατα

Ο χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

namp

Ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιο εύκολα των χωρισμό.

Βήμα 1ο: Όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται στην αρχή πρέπει να φροντίσεις το σώμα και το πνεύμα σου ώστε να μπορέσεις να είσαι έτοιμη να υποδεχτείς έναν νέο έρωτα όταν έρθει η σωστή ώρα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ξεκινήσεις διαλογισμό, να δεις ίσως κάποιο ψυχαναλυτή, να μιλήσεις με φίλους ξανά και ξανά και να αρχίσεις να γυμνάζεσαι περισσότερο.

Βήμα 2ο: Διέγραψε τα πάντα που σου θυμίζουν τη σχέση που μόλις έληξε. Αν έχεις δικά του αντικείμενα βάλτα σε ένα κουτί και κρύψε τα στο πατάρι, διέγραψε τις επαφές του στο κινητό σου και στα social media (αν θέλεις) και κρύψε όλα όσα σου τον θυμίζουν.

Βήμα 3ο: Προσπάθησε να μην μένεις πολύ μέσα στο σπίτι. Βγες έξω ακόμα και αν πονάς. Κάθε φορά θα νιώθεις και καλύτερα και προσπάθησε να μην απομονώνεσαι από τους φίλους σου.

Βήμα 4ο: Ξεκίνα να φτιάχνεις την εικόνα σου. Κόψε τα μαλλιά σου με διαφορετικό τρόπο, βάψε τα μαλλιά σου σε μια ιδιαίτερη απόχρωση και κάνε αλλαγές που πάντα ήθελες να κάνεις αλλά δεν τόλμαγες.

Βήμα 5ο: Φρόντισε το σώμα σου! Η γυμναστική και η σωστή διατροφή θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις πιο γρήγορα ότι αλλάζεις και είσαι σε καλύτερη δάθεση από όταν ήσουν μαζί του. Δημιούργησε βήμα βήμα μια καλύτερη version του εαυτού σου. Όσο πιο γρήγορα αρχίσεις να δουλεύεις πάνω σε αυτόν τον δρόμο τόσο πιο γρήγορα θα ξεπεράσεις τον χωρισμό σου.

πηγή:faysbook.gr

bokar