Πέμπτη, Ιούλιος 16, 2020
Follow Us
Λήξη καραντίνας: 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στη σχέση σου

Όλα τα ζευγάρια είδαν τη σχέση τους να αλλάζει μέσα από την καραντίνα είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.

trji

Κάποιοι ανυπομονούσαν να τελειώσει αυτή η κοινωνική απομόνωση για να νιώσουν καλύτερα με το άλλο τους μισό και άλλοι δεν βαρέθηκαν καθόλου να περνάνε περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο τους.

Χθες βγήκαμε από την καραντίνα και τα συναισθήματα όλων είναι ανάμεικτα. Αν η σχέση σου βελτιώθηκε πολύ κατά τη διάρκεια της καραντίνας ακολούθησε τα παρακάτω tips για να κρατήσεις τον έρωτα ζωντανό ακόμα και μετά το τέλος της απομόνωσης.

#1. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου- Αυτό που σας έφερε κοντά ήταν ο χρόνος που περνούσατε μαζί και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διατηρήσεις και τώρα που η καραντίνα τελείωσε.

#2. Συμφωνείστε να κάνετε πιο πολλά πράγματα οι δυο σας- Προσπαθήστε να δώσετε ο ένας στον άλλον περισσότερη προσοχή και κάντε μαζί πράγματα που παλαιότερα συνηθίζατε να κάνετε με φίλους ή με μεγαλύτερη παρέα.

#3. Αυξήστε το σεξ- Κατά τη διάρκεια της καραντίνας το σεξ αυξήθηκε στα περισσότερα ζευγάρια και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο που καλό είναι να διατηρήσετε και τώρα που η καραντίνα τελείωσε.

#4. Οργανώστε ένα ραντεβού την εβδομάδα στο σπίτι- Αφού είδατε πόσο σας πηγαίνει το σπίτι γιατί να μην συνεχίσετε να κάνετε ένα ραντεβού την εβδομάδα στο σπίτι σας; Βάλτε κεριά, ρομαντική μουσική και μαγειρέψτε ο ένας στον άλλον.

#5. Επικοινωνήστε καλύτερα- Αυτό που βελτιώθηκε σε πολλά ζευγάρια κατά τη διάρκεια της καραντίνας είναι η επικοινωνία! Πώς θα διατηρηθεί αυτή μετά το τέλος της καραντίνας; Αν συνεχίσετε να μιλάτε καθημερινά για όλα σας τα θέματα όπως κάνατε τον τελευταίο καιρό.

πηγή:faysbook.gr

jumk