Παρασκευή, Σεπτέμβριος 27, 2024
Follow Us
O Τάσος Μπαρτζώκας για την επαναφορά του Νοσοκομείου Νάουσας στην κατηγορία Α' των άγονων περιοχών

O Τάσος Μπαρτζώκας εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριου Θεμιστοκλέους, στο αίτημά του για επαναφορά του Νοσοκομείου Νάουσας στην κατηγορία Α' των άγονων περιοχών.

Μία εβδομάδα μετά την κοινοβουλευτική αναφορά του Βουλευτή Ημαθίας, Τάσου Μπαρτζώκα, στις 18/09/2024 και τη συνεχή επικοινωνία του με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με την ανάγκη να επανέλθει το Νοσοκομείο Νάουσας στην κατηγορία Α' των άγονων και προβληματικών περιοχών, και μετά από απόφαση που ελήφθη τις προηγούμενες μέρες, ήρθε σήμερα το πρωί και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του Υπουργείου Υγείας. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί, 25 Σεπτεμβρίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό “ΑΚΟΥ 99,6”, ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ανακοίνωσε την επανατοποθέτηση του Νοσοκομείου Νάουσας στην κατηγορία Α΄!

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο Τάσος Μπαρτζώκας εξέφρασε την ικανοποίησή του προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την τόσο άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του, που ήταν ταυτόχρονα αίτημα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Νάουσας, ώστε να παραμείνουν τα ενισχυμένα κίνητρα προς το ιατρικό προσωπικό, που θα εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή στελέχωση του Νοσοκομείου!

Ο Τάσος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα θετική τη σημερινή εξέλιξη για το Νοσοκομείο της Νάουσας, και πρόσθεσε πως συνιστά την πιο απτή απόδειξη, ότι αναδεικνύοντας τα ζητήματα που προκύπτουν, έχουμε βελτιωτικές κινήσεις από πλευράς των αρμόδιων κυβερνητικών οργάνων!