Παρασκευή, Σεπτέμβριος 27, 2024
Follow Us
Σφοδρό τροχαίο στην Πατρίδα: ΙΧ «καρφώθηκε» σε νταλίκα

Δύο άτομα στο Νοσοκομείο

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2024 στην Πατρίδα, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr , το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες νεαρής ηλικίας, εκινείτο στο ρεύμα προς Νάουσα. Πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος ακριβώς πάνω στην δεξιά στροφή στην είσοδο της Πατρίδας, με αποτέλεσμα αυτό να πλαγιολισθήσει και να «καρφωθεί» σε νταλίκα που εκινείτο στο ρεύμα προς Βέροια.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες του ΙΧ, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν από το όχημα με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βέροιας, φέροντας πολλαπλά τραύματα αλλά έχοντας τις αισθήσεις τους. Ο οδηγός της νταλίκας, αν και σοκαρισμένος, είναι καλά στην υγεία του.


Στο σημείο έσπευσε και η Τροχαία Βέροιας, προκειμένου να ερευνήσει να ακριβή αίτια του ατυχήματος, καθώς και να προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας (του ρεύματος προς Βέροια) έως την απομάκρυνση της νταλίκας και τον καθαρισμό του οδοστρώματος.