Τρίτη, Ιούλιος 16, 2024
Follow Us
Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Η επίσημη προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 έχει ήδη ξεκινήσει και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα.

Ο συμπολίτης υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ κ. Γεώργιος Ανθρακεύς μοίρασε μαζί με συνεργάτες του, σήμερα Σάββατο, προεκλογικά φυλλάδια στη Νάουσα, κάνοντας γνωστές τις προτάσεις του. «Θέλω η πατρίδα μας η Ελλάδα με την Κύπρο μας ως ελληνισμός να ενώσουμε για πρώτη την κοινή θάλασσά μας (ΑΟΖ) και να αξιοποιήσουμε μαζί τον υποθαλάσσιο πλούτο μας, δημιουργώντας συνθήκες οικονομικής ευημερίας, όπως το ευρωπαϊκό δίκαιο ρητώς προβλέπει», τόνισε, σε δηλώσεις του.

Ο κ. Ανθρακεύς, δρ. Νομικής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου, με διδακτορικό επάνω στο θέμα Α.Ο.Ζ., κάλεσε τον κόσμο  σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ, στη Βέροια, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30. Θα παρουσιάσει το θέμα «Η Α.Ο.Ζ. υπό το πρίσμα του Ευρωπαϊκού Δικαίου», σχετικά με το Αιγαίο μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Τη συζήτηση θα συντονίζουν ο καθηγητής πανεπιστημίου στον τομέα των διεθνών σχέσεων και πρώην υπουργός κ. Ιωάννης Βαληνάκης και ο καθηγητής του Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αστέριος Πλιάκος.