Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΑΡΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΌ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δώσαμε έναν ωραίο αγώνα όλες και όλοι μαζί και προσπαθήσαμε να δώσουμε διέξοδο στα ασφυκτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Ευχαριστώ από καρδιάς όσες και όσους με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Να συγχαρώ τον σύντροφο Άγγελο Τόλκα για την εκλογή του και όλες και όλους για την προσπάθεια που κάναμε στην προεκλογική μας εκστρατεία για να κοινωνήσουμε το πρόγραμμα μας για μια διακυβέρνηση που θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολλών. Δυστυχώς το μήνυμά μας δεν έφτασε στον κόσμο.

Το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών είναι οδυνηρό για όλες και όλους και ασύλληπτο για το πώς  η κοινωνία ψήφισε και ενδυνάμωσε την πιο σκοτεινή και αλαζονική δεξιά που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση . Οι συσχετισμοί που προέκυψαν δείχνουν μια ιδεολογική μετατόπιση προς συντηρητικές στάσεις που καλλιεργούνται χρόνια τώρα και από τα ΜΜΕ.

Χρειάζεται ωστόσο να βγούμε από το σοκ που έχουμε υποστεί,να σταθούμε στα πόδια μας και να αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε να νομιμοποιηθεί  μια παντοδύναμη και ανεξέλεγκτη κυβέρνηση της Ν.Δ.

Να ανασυνταχθούμε αντλώντας δύναμη από τους αγώνες της Αριστεράς αλλά και όσα καταφέραμε μέχρι τώρα. Η απογοήτευση και η στενοχώρια που από προχθές κυριαρχούν σε όλη την κοινωνία, πρέπει να μετατραπούν  σε αγωνιστική διάθεση, αποφασιστικότητα για δράση και πείσμα.Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι παρούσα για να δώσουμε με ενότητα  την κρίσιμη μάχη της 25ης Ιούνη..

  Δε θα τους παραδώσουμε τις ζωές μας , το μέλλον των παιδιών μας και της χώρας μας!

                                                                                                  Βαρβάρα Σαράντη