Σάββατο, Σεπτέμβριος 23, 2023
Follow Us
Γρηγόρης Σαμαράς-Κοινός Τόπος για τον Δήμο Νάουσας- Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νίκο Κουτσογιάννη

Ο Γρηγόρης Σαμαράς γεννήθηκε στη Νάουσα το 1980 και πιο συγκεκριμένα μεγάλωσε στην περιοχή του Αη-Λια. Γονείς του είναι ο Αλέξανδρος και η Παναγιώτα Σαμαρά.

Είναι παντρεμένος με την Σοφία Χαρισοπούλου του Βασιλείου, η οποία διατηρεί δυο επιχειρήσεις στην πόλη της Νάουσας. Έχουν τρεις κόρες, τη Νάγια 14 ετών, τη Χαρά 10 και την Αλεξάνδρα 6 ετών. Από πολύ μικρός ασχολείται με τη Χιονοδρομία και υπήρξε Πρωταθλητής Ελλάδος επί σειρά ετών.

Το 2003 κατέκτησε την 3η θέση στους Βαλκανικούς αγώνες αλπικού σκι. Επίσης, είναι κάτοχος πτυχίου Σχολής Χιονοδρομίας Γ΄ κατηγορίας.

Το 2004 κατατάχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις Στρατού Ξηράς ως ΕΠΟΠ με την ειδικότητα του οπλουργού. Ως στρατιωτικός έχει βραβευτεί για την αυτοθυσία του να σώσει ένα συμπολίτη μας από φλεγόμενη οικία.

Ο Γρηγόρης τρέφει βαθιά αγάπη για το βουνό μας και τα 3-5 Πηγάδια.Γνωρίζει καλύτερα από πολλούς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του βουνού μας και αντιλαμβάνεται ότι η κλιματική αλλαγή επιτάσσει ένα διαφορετικό μοντέλο αξιοποίησής τους με έμφαση τη 12μηνη λειτουργία του.

Μεγάλη του αγάπη και ασχολία είναι η μελισσοκομία τα τελευταία 10 χρόνια. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2019 έως και σήμερα επέλεξε να συμπορευτεί με τον Νίκο Κουτσογιάννη ως αντιπολίτευση και ενώ ο συνδυασμός με τον οποίο είχε εκλεγεί είχε ήδη συμπράξει με τη σημερινή διοίκηση (με συνέπειες που όλοι γνωρίζουμε).

Στις εκλογές του Οκτωβρίου συντάσσομαι με τον Νίκο Κουτσογιάννη και τον Κοινό Τόπο γιατί πιστεύω πως το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης ανήκει στους «πολίτες» και όχι στους «πολιτικούς» του τόπου μας.