Σάββατο, Σεπτέμβριος 23, 2023
Follow Us
Ταμάρα (Μάρα) Λογγινίδου-Κοινός Τόπος για τον Δήμο Νάουσας- Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Νίκο Κουτσογιάννη

Ονομάζομαι Ταμάρα (Μάρα) Λογγινίδου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κοπανό της Νάουσας και διατηρώ κομμωτήριο στην πόλη της Νάουσας τα τελευταία 20 χρόνια.

Πατέρας μου ήταν ο Γρηγόρης Λογγινίδης από το Ροδοχώρι και μητέρα μου είναι η Βάλια Μαραντίδου από τον Κοπανό.

Είμαι μητέρα δυο υπέροχων παιδιών, φοιτητών, του Θωμά και της Ελευθερίας Ζέφυρου, ηλικίας 24 και 22 ετών αντίστοιχα.

Αν και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση, έχω ανεπτυγμένη συνδικαλιστική δράση. Είμαι πρόεδρος του σωματείου κομμωτών Δήμου Νάουσας τα τελευταία 17 χρόνια, Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Νάουσας τα τελευταία 14 χρόνια και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κλαδικής Ομοσπονδίας Κομμωτών Ελλάδας τα τελευταία 9 χρόνια.

Στο παρελθόν υπήρξα εκπρόσωπος της τοπικής ομοσπονδίας στην ΓΣΕΒΕΕ και μέλος επιτροπών πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης.

Ως επαγγελματίας έχω συνεχή επικοινωνία με κατοίκους του διευρυμένου Δήμου μας και έχω την τύχη να έχω γίνει γνώστης προβληματισμών τους αλλά και αποδέκτης των ελπίδων τους.

Ο Δήμος μας, η πόλη αλλά και κοινότητες μας, ενώ παρουσιάζουν προοπτικές ανάπτυξης, φαίνεται να έχουν καταδικαστεί σε μια στασιμότητα.

Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε.

Όλοι εμείς που μπαίνουμε μπροστά οφείλουμε να διεκδικούμε και να παίρνουμε αποφάσεις για ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για τις νέες γενιές, ώστε να μην απογοητεύονται από τον τόπο τους αλλά να θέλουν να επενδύσουν σε αυτόν.

Θέλω να αγωνιστώ με ανθρώπους που συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες και στόχους και γι΄αυτό ζητώ την στήριξη σας ως μέλος του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ.