Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
3ο Βραβείο του 8ου Νηπιαγωγείου Νάουσας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ»

«Οδική Ασφάλεια Παντού και Πάντα!»

beempa

Το τρίτο βραβείο απέσπασε το 8ο Νηπιαγωγείο Νάουσας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας με το μικρής διάρκειας σποτ με τίτλο «Ποδηλάτες για πρώτη φορά». Η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων με υπεύθυνη την κ. Λίνα Βαλσαμίδου.

Σκοπός του εν λόγω διαγωνισμού ήταν  η  ευαισθητοποίηση των μαθητών/μαθητριών στο ζήτημα της ασφαλούς μετακίνησής τους μέσω της δημιουργίας πρωτότυπων ψηφιακών έργων με θέμα τη σημασία της Κυκλοφοριακής Αγωγής και της τήρησης των κανόνων του Κ.Ο.Κ. Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν να γίνουν κατανοητοί οι βασικοί κανόνες Οδικής Ασφάλειας των παιδιών ως πεζοί, επιβάτες και ποδηλάτες.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, στην Αίθουσα του Πύργου Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι συμμετοχές των βραβευθέντων σχολείων θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα και στο κανάλι της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης.
nakar