Κάτω από τον Ανοιξιάτικο ήλιο και στην καταπράσινη αυλή τους,τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Άνω Ζερβοχωρίου φύτεψαν λουλούδια σε γλαστράκια , τα οποία και διακόσμησαν με άχρηστα υλικά.
Τα γλαστράκια ,από ανακυκλώσιμα υλικά, τα έφεραν οι μικροί μαθητές στο πλαίσιο της ανακύκλωσης που εφαρμόζει ο Παιδικός Σταθμός Άνω Ζερβοχωριου.
Στη συνέχεια φύτεψαν λουλούδια στα λάστιχα/παρτέρια που έχουν στην αυλή και απόλαυσαν ατελείωτο παιχνίδι στην καταπράσινη αυλή τους
Η ημέρα έκλεισε με ένα νοστιμότατο υγειινό μεσημεριανό , από τον Chef του Παιδικού Σταθμού κ. Κωνσταντίνο Ζήση.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Νάουσας για την προμήθεια λουλουδιών και το ανθοπωλείο ΣΙΑΤΡΗΣ για την ευγενική χορηγία των επιπλέον λουλουδιών που φυτέψαμε στο σχολείο μας.