Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, από αντιπροσωπεία του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού “ΠΝΟΗ”

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 07-08-2024, αντιπροσωπεία του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού “ΠΝΟΗ”.

Η Πρόεδρος Καλαϊτζοπούλου Κατερίνα, η Γενική Γραμματέας, Πασχούλα Μαρία, καθώς και η Σύμβουλος Ναουμίδου Λία ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για τους σκοπούς του Φορέα καθώς και για τις δράσεις που έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν το προσεχές διάστημα.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. για την επίσκεψη, τόνισε την ανάγκη ύπαρξης τέτοιων πρωτοβουλιών που σκοπό έχουν την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και θυμάτων κακοποίησης, επεσήμανε πως είναι σημαντική η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε τέτοια ζητήματα αλλά και η συμβολή όλων των φορέων για την υποστήριξή τους. Επιπλέον, δήλωσε πως θα είναι δίπλα στο έργο της “ΠΝΟΗΣ” όπου χρειάζεται.

Τέλος, ευχήθηκε στα μέλη του Δ.Σ. δύναμη στο έργο τους και ευόδωση των στόχων τους.