Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024
Follow Us
Στα εγκαίνια του ανακαινισμένου κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου Νάουσας ο , ο κ. Αθανάσιος Αλατζόγλου, Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, ο κ. Αθανάσιος Αλατζόγλου, Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο Δήμαρχος Ηρωικής πόλης Νάουσας  κ. Νικόλας Καρανικόλας  παρευρέθηκε στα εγκαίνια του ανακαινισμένου κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου Νάουσας.

natik

Στο πλαίσιο των εγκαινίων εντάχθηκε και παρουσίαση βιβλίου «Basketball στις αναπτυξιακές ηλικίες» των ομοσπονδιακών προπονητών καλαθοσφαίρισης κ. Γεωργίου Τσίτσκαρη και Νικολάου Τούφα. Για το βιβλίο, πέρα από τους συγγραφείς μίλησαν ο κ. Χρήστος Παππάς και ο κ. Γιάννης Σφαιρόπουλος. Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νάουσας, κ. Κώστας  Χατζηστυλλής.

Στο Διευθυντή εκπαίδευσης δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συγγραφείς για τις αρετές και δεξιότητες που αναπτύσσονται κατά την ενασχόληση με τον αθλητισμό αποτελώντας βάση για την διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και να γνωρίσει αθλητές του αθλητικού συλλόγου «Ζαφειράκης» Νάουσας. 

mpakiou