Πέμπτη, Δεκέμβριος 07, 2023
Follow Us
Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά το βράδυ του Σαββάτου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Το τμήμα χάντμπωλ του Ζαφειράκη Νάουσας διοργανώνει μια μοναδική συναυλία στις 10 Σεπτεμβρίου, στο θερινό Δημοτικό θέατρο της πόλης μας, όπου θα τραγουδήσει ο μεγάλος ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς!

Πρόκειται για μια συναυλία αφιερωμένη στα 50 χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας στο χώρο του τραγουδιού με τίτλο "50 χρόνια χρυσάφι".

Όλες οι τεράστιες επιτυχίες που μας πρωτοτραγούδησε με ευγένεια και σπάνιο ήθος από το 1969 μέχρι σήμερα ο κορυφαίος μας Μανώλης Μητσιάς. Μια κιβωτός τραγούδια…μιας ζωής χρυσάφι, μια σπουδαία διαδρομή σε μια μοναδική βραδιά στο θερινό δημοτικό θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη» το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 8:30μ.μ.

Γύρω του, ο Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, ο Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στο ακορντεόν, ο Γιώτης Σαμαράς στην ακουστική κιθάρα και όλος ο κόσμος από κάτω, να σιγοτραγουδάει. Τραγούδια σε στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες με την υπογραφή των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας όπως:  Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Κηλαηδόνης, Μούτσης, Σπανός, Χατζηνάσιος, Μικρούτσικος, Ανδριόπουλος, Κραουνάκης κ.α.

Θα ακουστούν σπουδαία τραγούδια των 50 ετών της καλλιτεχνικής του πορείας, όπως: Ο Γιάννης ο φονιάς, Ελευσίνα, Ποτέ, Ερωτικό(Πιρόγα), ο Τρελός, Σου ‘χω έτοιμη συγγνώμη και πολλά άλλα που αποτελούν όλα εμβληματικές στιγμές του σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού.

Γενική είσοδος 15 ευρώ.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων συναυλίας Μανώλη Μητσιά:

- Gillan's (Μεγ. Αλεξάνδρου 22)

- Happy Feet (Κωνσταντινίδου 17)

- Mikel Coffee Νάουσας (Ζαφειράκη 14)

- Carino (Μεγ. Αλεξάνδρου 4)

- Μεζεδοπωλείο "Φ.Π.Α." (Βασ. Φιλίππου 3)

- CoffeeBox (Αλέξανδρου Χωνού 6)