Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us
Διοργάνωση Εκπαιδευτικού Συμποσίου στη Νάουσα & Δωρεά Ασύρματου Μικροφώνου στη Σχολή Αριστοτέλους

O εκπαιδευτικός φορέας ENSyntropy με έδρα τη Σουηδία διοργάνωσε στη Νάουσα Ημαθίας τριήμερο εκπαιδευτικό συμπόσιο (1-3 Ιουλίου 2022).

Το συμπόσιο φιλοξένησε συμμετέχοντες από τη Γερμανία, την Κύπρο και διάφορα μέρη της Ελλάδας (Αθήνα, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κως), όπως συμμετείχαν και πολίτες της Νάουσας.

Αρχικά έλαβε χώρα η παρουσίαση του έργου της ENSyntropy, η οποία έχει ως στόχο τον εμπλουτισμό της σύγχρονης εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσα από ένα πρόγραμμα μαθημάτων και δράσεων εξωστρέφειας ως δεξαμενή εκπαίδευσης (education tank). Η διοργάνωση περιλάμβανε ομιλίες, φυσική δραστηριότητα και διάδραση με την τοπική κουλτούρα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη Σχολή Αριστοτέλους και να περιηγηθούν στον ιστορικό χώρο, αφού παρακολούθησαν την ομιλία για τη μεταφυσική του κόσμου και τη σχέση δασκάλου (Αριστοτέλης) και μαθητή (Μέγας Αλέξανδρος). Σε αυτό το πλαίσιο, ο εκπαιδευτικός φορέας υλοποίησε δωρεά ασύρματου μικροφώνου τελευταίας γενιάς στο Πολιτιστικό Κέντρο της εν λόγω σχολής.

Η ΕNSyntropy επιθυμεί να ευχαριστήσει την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ηρωικής Πόλης της Νάουσας για την παραχώρηση του Πολυχώρου Πολιτισμού Χρήστος Λαναράς «Vetlans» και την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Στοιχεία επικοινωνίας του φορέα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 6982-131871

 

Λεζάντα φωτογραφίας: Η εκπρόσωπος της ENSyntropy κα. Ευγενία Νοΐδου παραδίδει τη δωρεά του ασύρματου μικροφώνου στον υπεύθυνο του Πολιτιστικού Κέντρου της Σχολής Αριστοτέλους κ. Αντώνη Παξιμαδάκη.