Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
Η ετήσια καθιερωμένη εκδρομή του συλλόγου διαβητικών «Γλυκιά Ισορροπία» Ν.Ημαθίας

Στις 10 Ιουλίου 2022, ο σύλλογος διαβητικών «Γλυκιά Ισορροπία» Ν.Ημαθίας, πραγματοποίησε την ετήσια καθιερωμένη εκδρομή μετά από το μεγάλο διάστημα απαγόρευσης μετακίνησης λόγω της πανδημίας του στο Πήλιο.

mpado

Τα μέλη και οι φίλοι που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν για λίγο και να απολαύσουν, μια υπέροχη καταπράσινη διαδρομή ,διασχίζοντας το βουνό του Κενταύρου

.Επισκεφτήκαμε  την ιστορική Μακρινίτσα ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου λόγω της μοναδικής αρχιτεκτονικής φυσιογνωμίας καθώς και τη μεγάλη πλατεία του οικισμού που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες. Αιωνόβια πλατάνια, η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, τα «Λιοντάρια» και βέβαια η φοβερή θέα προς την πόλη του Βόλου μας εντυπωσίασαν.

Τελευταίος προορισμός ο Βόλος , όπου  γευματίσαμε στα υπέροχα ταβερνάκια και απολαμβάνοντας το καφεδάκι μας  με θέα το απέραντο  γαλάζιο του ουρανού και το μπλε της θάλασσας. Τα μέλη έμειναν ενθουσιασμένα από την φυσική ομορφιά της περιοχής

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά το ταξιδιωτικό γραφείο MATAKIAS TOURS για την άψογη επαγγελματική του μεταφορά και φυσικά την εξαίρετη ιστορική ξενάγηση .

Και προπάντων το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ……ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ…..ΚΕΦΙ…ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…

Με εκτίμηση,

η πρόεδρος

κα Ιωάννου Μαγδαληνή

και ο αντπρόεδρος του συλλόγου

κος Αδαμίδης Πάνος

hatik