Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
«Στράτας Φαείν»

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», διοργανώνει την γαστρονομική εκδήλωση «Στράτας Φαείν», την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 από τις 6:30 το απόγευμα και μετά, στην κεντρική πλατεία της Νάουσας (πλατεία Καρατάσου).

hamkar

Όπως φανερώνει και ο τίτλος της διοργάνωσης, πρόκειται για street food [= φαγητό δρόμου] βασισμένο στην εκσυγχρονισμένη ποντιακή γαστρονομία και τις αγνές πρώτες ύλες της, μέσα από μία ιδιαίτερη προσέγγιση. Σε αυτή την διαφορετική γευστική εμπειρία, το μενού επιμελείται η chef Αφροδίτη Γεωργιάδου, η οποία θα μαγειρεύει στην πλατεία με τη συμμετοχή και σπουδαστών του Δ.Ι.Ε.Κ. Βέροιας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας και εντάσσεται στις επετειακές εκδηλώσεις συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Επανάσταση της Νάουσας και των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της διασπορά της νόσου Covid-19, όπως αυτά ορίζονται. Συστήνεται η χρήση προστατευτικής μάσκας κατά την προσέλευση στον χώρο.

beedi