Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us
Naoussa Summer Festival 2024: Παράδοση και σύγχρονη progressive rock από τους Babokoro την Παρασκευή 23 Αυγούστου στον Πεζόδρομο Στ. Δραγούμη

Παραδοσιακούς ρυθμούς και μελωδίες αλλά και progressive rock θα απολαύσουμε την Παρασκευή 23 Αυγούστου, ώρα 21:00 στον Πεζόδρομο Στ. Δραγούμη από τους «BaboKoro», στα πλαίσια του Naoussa Summer Festival 2024.

Οι BaboKoro είναι ένα εκρηκτικό μουσικό σχήμα που τo 2019 κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο “Σίσυφος”. Με το album “Σίσυφος” και τα κινηματογραφικά singles “Γέλα μου” (2019), “Το Θεριό” (2022) και “Του ποταμού ο χορός”(2023), οι BaboKoro δημιούργησαν έναν χαρακτηριστικό ήχο, στον οποίο οι παραδοσιακοί  τρόποι ρυθμοί και μελωδίες μπλέκουν με τη σύγχρονη progressiverock ενορχήστρωση και τις βαλκανικές πολυφωνίες. Οι στίχοι τους μοιάζουν με επίκαιρο παραδοσιακό αφήγημα, και οι ενεργητικές εμφανίσεις τους δημιουργούν άμεση σύνδεση με το κοινό, ακροβατώντας μεταξύ γλεντιού και χορευτικής συναυλίας. Οι κυκλοφορίες τους συνοδεύονται από εξαιρετικές κριτικές και γνώρισαν ευρεία αποδοχή, οδηγώντας στη συμμετοχή του σχήματος σε σημαντικά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές στην Ελλάδα.

Είσοδος ελεύθερη