Κυριακή, Σεπτέμβριος 01, 2024
Follow Us
MAKING NAOUSSA SPECIAL 2024 - ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ: Νέα δεκαετία, και τα αλλάζουμε όλα!

Ένα νέο φεστιβάλ (φυσική συνέχεια των 10 προηγούμενων ARTVILLE FESTIVAL 2012-2023) ανοίγει τις πύλες του στο κοινό.

MAKING NAOUSSA SPECIAL 2024 - ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ .

Ξεκινάμε με τη μεγάλη συναυλία των Active Member στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής 25 Αυγούστου και κλείνουμε με το μεγαλύτερο πάρτυ των Goin Through, Νίκος "NIKOS "NIVO" VOURLIOTIS, Michalis Papathanasiou & Isorropistis (Νικόλαος Παυλίδης) μαζί με την Anny Xantinidou την ίδια ώρα της τελευταίας μέρας Πέμπτη 29 Αυγούστου!

Ενδιάμεσα θα παρουσιάσουμε πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους όπως μαθήματα ιππασίας Ιππικός Σύλλογος Νάουσας Πήγασος, αυτοάμυνας Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Taekwon-do Νάουσας, επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑΣΕΑΝ - Επιτραπέζια Αντισφαίριση Νάουσας και χορού με εκπροσώπους από αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της Νάουσας.

Δράσεις βασισμένες στη συγγραφή σπουδαίων δημιουργών και παρουσιαστών από το χώρο του διαδικτύου και του βιβλίου.

Δράσεις ψυχαγωγίας με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και μουσικές βραδιές σε ρεμπετολαικές Ευθυμία Καραγιαννοπούλου Kontos Vagelis Antonis Tsakmakis και ροκ αποχρώσεις Πλήγμα, Kondalilla . Δεν το χάνεις με τίποτα!!!

Στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από την καταπληκτική Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ, όπως και Street food αλλά και μικρή αγορά χειροποιήτων δημιουργημάτων.

Φέτος θα φιλοξενήσουμε φορείς όπως τον Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Περιφερειακό Τμήμα Νάουσας, τον νεοσύστατο σύλλογο ΠΝΟΗ - Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού και τον φορέα Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό-Κδαπ αμεΑ ΜΑμΑ- Βέροια .

Παραμύθια Μαρθα Κουντη, Βούλα Κοτσάλου και εκμάθηση μυθολογίας TheMythologist από γνωστούς δημιουργούς - συγγραφείς που έχετε γνωρίσει μέσω του Tik Tok και του YouTube!

Μαγειρική - Kostas Ioakimidis, μαγεία Nikos The Magician/ Νίκος Ο Μάγος , ζαχαροπλαστική Naughty Bites GR και πολλές εκπλήξεις Το Ιπτάμενο Τσίρκο σε περιμένουν και σε προκαλούν για να μην ΧΑΣΕΙΣ ούτε μία!

Στο καταπράσινο περιβάλλον του @Δημοτικό Πάρκο Νάουσας θα σας αποδείξουμε άλλη μία φορά ότι η πόλη μας είναι πανέμορφη και θέλουμε να την κάνουμε ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ!

5 πέντε μέρες ασταμάτητης ψυχαγωγίας!

Είσοδος ελεύθερη στο κοινό!!!

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Υπουργείο Πολιτισμού ΚΑΙ ΤΩΝ 160 ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ