Τρίτη, Ιούλιος 16, 2024
Follow Us
Την Πέμπτη 25 Ιουλίου η Αναστασία στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Ναόυσας, για μία αξέχαστη βραδιά

Η Αναστασία, μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της νέας γενιάς που αποτελεί το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τις επιτυχίες της, έρχεται στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Ναόυσας, για μία αξέχαστη βραδιά .

On Line Προπώληση:

Προπώληση:15€
Ταμείο Θεάτρου:18€
Παιδιά έως 6 ετών δωρεάν.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Έναρξη στις 21:00

https://www.more.com/.../anastasia-sigatoprama.../

Φυσικά Σημεία Προπώλησης:

Κοπανός: Sideris Bakery/Coffee Shop
Νάουσα: Maison Coffee and Wine
Liebe est. 2011 /Hamlet Café
Βέροια: Dimos Intos Luxury Hair house

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Pena Press & inaoussa

Event Management & Production: Kostello’s Events
Πληροφορίες 6972620616 (Ειρήνη Κωστελίδου)

Χρήσιμες Πληροφορίες
-Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
-Η On Line Προπώληση κλείνει στις 17:00 και στα φυσικά σημεία προπώλησης στις 11:00 πμ
-Τιμή Εισιτηρίου στο Ταμείο Θεάτρου:18€
-Παιδιά έως 6 ετών δωρεάν.
-Για την είσοδο στον χώρο της Εκδήλωσης, θα πρέπει είτε να φέρετε εκτυπωμένο το Εισιτήριο είτε να το διατηρείτε αποθηκευμένο στο κινητό σας τηλέφωνο (ή στο tablet) με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σε εμφανή θέση το Barcode του εν λόγω Εισιτηρίου, προκειμένου να σκαναριστεί από το αρμόδιο προσωπικό της Εταιρείας μας.
-Θα υπάρχουν 2 σειρές , η μία θα αφορά τους κατόχους ηλεκτρονικών και φυσικών εισιτηρίων και η 2η σειρά για όσους θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο από το ταμείο του θέατρου.

Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που το Εισιτήριό σας με οποιοδήποτε τρόπο κλαπεί ή χρησιμοποιηθεί από κάποιον τρίτο εν αγνοία σας. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο χαθεί ή φωτοτυπηθεί μετράει η πρώτη φορά αποκλειστικά κατά την οποία θα σκαναριστεί και ακυρωθεί στην είσοδο της εκδήλωσης/συναυλίας. Αυτό σημαίνει ότι μετά την πρώτη ακύρωση / σκανάρισμα του Εισιτηρίου χάνεται κάθε περαιτέρω δικαίωμα χρήσης αυτού.
-Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής δεν υφίσταται δικαίωμα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων, καθώς και η αλλαγή ή μεταπώληση των εισιτηρίων. Επίσης, δεν επιστρέφεται αντίτιμο Εισιτηρίων που έχουν χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί.
-Σε περίπτωση διακοπής και ματαίωσης της Εκδήλωσης για λόγους ανωτέρας βίας, εξήντα (60) τουλάχιστον λεπτά μετά την έναρξής της, θεωρείται ολοκληρωμένη και δεν επαναλαμβάνεται. Στην περίπτωση αυτή, το αντίτιμο του Εισιτηρίου δεν επιστρέφεται από την Εταιρεία.
-​Μέρη της εκδήλωσης πιθανά να βιντεοσκοπούνται/μαγνητοσκοπούνται. Τα σχετικά αποσπάσματα είναι δυνατόν να παρασχεθούν σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να προσφέρουν υπηρεσίες ηλεκτραοακουαστικής επεξεργασίας ή/και υπηρεσίες περαιτέρω εμπορικής εκμετάλλευσης ή/και διαφήμισης και προβολής. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δεν θα έχουν καμία απαίτηση από την εταιρία που εκτελεί τη βιντεοσκόπηση/μαγνητοσκόπηση ή τους Διοργανωτές.

𝚬𝚰𝚺𝚶𝚫𝚶𝚺 𝚺𝚻𝚶𝚴 𝚾𝛀𝚸𝚶 𝚬𝚱𝚫𝚮𝚲𝛀𝚺𝚮𝚺 – 𝚬𝚲𝚬𝚪𝚾𝚶𝚺 – 𝚨𝚺𝚽𝚨𝚲𝚬𝚰𝚨
1.​Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο ή και να απομακρύνει κάτοχο Εισιτηρίου από οποιαδήποτε Εκδήλωση διοργάνωσής της, για τους εξής λόγους:
Το Εισιτήριο βρίσκεται σε τόσο άσχημη κατάσταση έτσι ώστε είναι αδύνατο να σκαναριστεί και ακυρωθεί
Αν υπάρχει υποψία πλαστογράφησης.
Ο κάτοχος του εισιτηρίου είναι βίαιος, προσβλητικός ή υποκινεί δημοσίως πράξεις μίσους, ρατσισμού, σεξισμού κλπ. Ειδικότερα ο κάτοχος ποy πριν ή κατά την είσοδό του συμπεριφέρεται με τρόπο βίαιο ή με την εμφάνισή του (ρουχισμός, σύμβολα, λάβαρα) παραβιάζει τον νόμο ή προσβάλλει τα δικαιώματα άλλων προσώπων.
Ο κάτοχος του εισιτηρίου είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών, αλκοόλ ή άλλων τοξικών ουσιών.
Ο κάτοχος εισιτηρίων δε συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του προσωπικού της Εταιρείας.
Επίσης, το προσωπικό της Εταιρείας μπορεί να απομακρύνει ή να περιορίσει κατόχους εισιτηρίων οι οποίοι μπορεί να βλάψουν τον εαυτό τους ή άλλους.
Ο κάτοχος Εισιτηρίου απαιτεί να εισέλθει στον χώρο της Εκδήλωσης με το/τα κατοικίδιά του, εκτός και αν υπάρξει ειδική ανακοίνωση για κάποια συγκεκριμένη εκδήλωση. Εξαιρούνται οι σκύλοι οδηγοί/συνοδοί ΑΜΕΑ.
Ο κάτοχος φέρει στον χώρο της Εκδήλωσης τα δικά του τρόφιμα, ποτά (περιλαμβανομένων χωρίς περιορισμό ροφημάτων όπως καφές, τσάι κλπ) και/ή αναψυκτικά.
Επίσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε όσους δεν αποδέχονται την αντικατάσταση του εμφιαλωμένου τους νερού (γυάλινη ή πλαστική συσκευασία), με αντίστοιχη συσκευασία που θα παρέχεται από την Εταιρεία, προκειμένου να διασφαλιστεί περαιτέρω η ασφάλεια της διεξαγωγής της Εκδήλωσης.
Ο κάτοχος φέρει σακίδιο πλάτης ή άλλα παρόμοια αξεσουάρ μέσης και για τα οποία υπάρχει υπόνοια μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων που μπορούν να πλήξουν τη σωματική ακεραιότητα των υπόλοιπων παρευρισκόμενων. Τα σακίδια μπορούν να επιτραπούν μόνο υπό τον όρο ο ιδιοκτήτης τους να δεχτεί σχετικό έλεγχο του περιεχομένου από το αρμόδιο προσωπικό.
2. Ο κάτοχος εισιτηρίου καθίσταται προσωπικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημία ή σωματική βλάβη προκαλέσει σε τρίτους ή στον εαυτό του, υπό την επήρεια ουσιών ή λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.
3.​Το δικαίωμα εισόδου είναι αδιαμφισβήτητο σε όλους τους κατόχους εισιτηρίου ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας, γένους, σεξουαλικών προτιμήσεων ή οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής ή προσωπικής κατάστασης και συνθήκης.
4.​Ως κάτοχος εισιτηρίου αποδέχεστε το ενδεχόμενο σωματικού ελέγχου για λόγους ασφαλείας, στην είσοδο ή στον ευρύτερο χώρο της Εκδήλωσης, προκειμένου να μην εισάγονται στον χώρο της Εκδήλωσης επικίνδυνα αντικείμενα όπως όπλα, αιχμηρά αντικείμενα, φωτοβολίδες και άλλα εύφλεκτα υλικά (αλκοόλ, οινόπνευμα, ασετόν κλπ).
5.Σε όλες τις εκδηλώσεις υπάρχει έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό ασφαλείας και μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στους οποίους μπορείτε να απευθύνεστε ανά πάσα στιγμή.
6.Ειδικά βραχιολάκια που παραλαμβάνετε κατά την προσέλευσή σας, δειυκολύνουν την είσοδο-έξοδο σας στον χώρο.
7.Προσωπικό της εταιρείας είναι δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Σας ευχόμαστε Καλή Διασκέδαση.
Είμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!