Δευτέρα, Ιούνιος 24, 2024
Follow Us
Με το «Super Mario Bros» συνεχίζονται στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" οι κινηματογραφικές προβολές του δημοτικού κινηματογράφου Νάουσας

Συνεχίζονται μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου η προβολή της ταινίας "Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση μέρος πρώτο". Επόμενη προγραμματισμένη προβολή την Δευτέρα 21 Αυγούστου με την παιδική ταινία "Super Mario Bros". Η ταινία είναι μεταγλωτισμένη στα ελληνικά.

Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

Σκηνοθεσία: Άαρον Χόρβαθ, Μίχαελ Γελένικ. Ακούγονται οι φωνές: Κωνσταντίνος Λάγκος, Στεφανία Φιλιάδη, Χάρης Γρηγορόπουλος κ.ά.

"Super Mario Bros"υ, ώρα έναρξης: 21:00. Γενική είσοδος: 5€.