Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
3ο River Salsa Openair στη Νάουσα

Άγιος Νικόλαος Νάουσας, 5-6 Αυγούστου 2023

Χορέψτε δίπλα στο ποτάμι κάτω από τα αστέρια

Ένα χορευτικό Σαββατοκύριακο, μια δροσερή απόδραση στο κατάφυτο άλσος του Αγίου Νικολάου υπό τους ήχους της Λατινικής Αμερικής. Συνδυάστε μια εκδρομή στη φύση, μακριά από το θόρυβο και τη ζέστη της πόλης, με ένα χορευτικό φεστιβάλ. Παρακολουθείστε Workshops και μοναδικά Shows από καταξιωμένους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού και ξεφαντώστε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το River Salsa Openair ξεκίνησε το 2018, ως ημερίδα σεμιναρίων με shows και party, ως απόπειρα να συσπειρώσει το χορευτικό κόσμο της βόρειας Ελλάδας, ενώ το 2019 έγινε διήμερο. Πρόκειται για την τρίτη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου ARTville - Τεχνόπολη Νάουσας. Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της Νάουσας τα τελευταία 10 χρόνια διοργανώνοντας, το ARTville Festival υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με συναυλίες και παιδικές δράσεις και έκθεση χειροποίητων κατασκευών, δίνοντας βήμα σε νέους καλλιτέχνες να εκφραστούν και να διασκεδάσουν τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Γιώργο Χατζηνώτα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

ΣΑΒΒΑΤΟ

11:00 - 19:00 Σεμινάρια

21:00 Dance Shows and Salsa Party

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00 - 17:00 Workshops

18:00 Sunday Farewell Salsa Party

 

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος ARTville - Τεχνόπολη Νάουσας

Youtube video: 1st River Salsa Openair Aftermovie & 2nd River Salsa Openair Aftermovie

Website: www.riversalsa.weebly.com

Facebook page: River Salsa Openair

Facebook event: 3nd River Salsa Openair

Περισσότερες Φωτογραφίες στο Google Drive