Τετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2024
Follow Us
Γιαννακοχώρι Νάουσας! 28/12/2022 Με τον Γιώργο Παναγιωτίδη,  PELLA TV , Αναστάσιο Παπαδόπουλο

Γιαννακοχώρι Νάουσας!

Ολίγον προ του 2023 και 28/12/2022 με τον Γιώργο Παναγιωτίδη, Αναστάσιο Παπαδόπουλο, ανταμωμάτων, συζητώντας και ορίζοντας με τον Γιώργο Παναγιωτίδη το αφιέρωμα στον ''Ηλία Τσέχο'', στην ζ ω ν τ α ν ή ωριαία εκπομπή του '' Ιστορία, Λαογραφία, Πολιτισμός '', 25 συναπτά έτη στην PELLA TV, κάθε Τετάρτη στις 6 μ.μ ζωντανά και επανάληψη Κυριακή 10 μ.μ βραδινά!

500 Εκπομπές έως τα τώρα, να συναντούμε τις 300 στο YouTube, να ετοιμάζει δυο βιβλία του α) Εκ Βαθέων, β) Λουτροχώρι - Αυτό είναι το Χωριό μου... Γνώστης της Ιστορίας, της Ιστορίας του Πόντου, της Πολιτικής, της Λαϊκής ψυχής... Εγώ χαιράμενος την συνάντηση, την παρέα, τα ξεμπερδέματα, σύντομα θα γνωρίζουμε ημερομηνίες προβολής στην PELLA TV που θα αναγγείλουμε.

Χαίρε εγκάρδιε Γιώργο Παναγιωτίδη, 2023 δυνάμεις και υγείες εύχομαι, χαίρε ακλόνητε Αναστάσιε Παπαδόπουλε... Σας ευχαριστώ για τα δώρα που έχουμε και μοιράζουμε στη γη των Ουρανών μας.

υγ: Για όσους προλάβουν την ανάγνωση σήμερα, 6 απογεύματος παρουσιάζεται, σε επανάληψη, το ωριαίο αφιέρωμα, στον ''αιώνιο'' Μανώλη Βαλσαμίδη, που απωλέσαμε.

Πολλών Ευχαριστιών

Ηλίας Τσέχος