Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us
FLEX: Τα κορυφαία επαγγελματικά εργαλεία με την κορυφαία υποστήριξη στην ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ Ε.Π.Ε

Η εταιρία FLEX είναι γνωστή στην ελληνική αγορά για την υψηλή απόδοση και την ποιότητα κατασκευής των γωνιακών τροχών, των αλοιφαδόρων και των Giraffe (καμηλοπάρδαλη).

Επαγγελματίες όπως σιδηρουργοί, μαρμαροτεχνίτες, φανοποιοί και ελαιοχρωματιστές, γνωρίζουν καλά ότι καμιά άλλη μάρκα δεν έχει παρόμοια αντοχή.

Τα δραπανοκατσάβιδα, τα πιστολέτα, οι αναδευτήρες, τα μετρητικά laser, τα τριβεία, οι ταινιολειαντήρες και οι σατινιέρες της, ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τις αποδόσεις, την εργονομία και φυσικά για την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Με τα εργαλεία μπαταρίας, η FLEX θέτει νέα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης στην κατηγορία τους. Η πατενταρισμένη τεχνολογία KEEP COOL & KEEP CONTROL εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας ανά φόρτιση, ενώ οι EC-BRUSHLESS κινητήρες που διαθέτουν τα εργαλεία, τα κατατάσσουν στα πιο δυνατά εργαλεία της αγοράς.

12° χλμ Βέροιας - Νάουσας Νάουσα 592 00, ΕΛΛΑΣ

2332041934

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.lasercutting.gr