Τρίτη, Οκτώβριος 26, 2021
Follow Us
«Coffee Go» & «Coffee go Bridge»  : Απολαυστικός καφές δίχως να χάνετε χρόνο-Γρήγορα και ποιοτικά

Με τους ρυθμούς της καθημερινότητας να αυξάνονται συνεχώς και τον χρόνο να πιέζει σημαντικά ακόμα και η παραμικρή καθυστέρηση μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στα σχέδια και τις ανάγκες σας.

Στο «Coffee Go» στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά το drive-through café μας που σας παρέχει υψηλής ποιότητας café δίχως να χρειαστεί να βγείτε από το όχημα σας.

Απλά πλησιάζετε το παραθυράκι μας και οι συνεργάτες μας σας περιμένουν με το πιο λαμπερό τους χαμόγελο για να σας προσφέρουν τον αγαπημένο σας καφέ, το ρόφημα που επιζητάτε.

Για όσους είναι στην πόλη μπορούν να απολαύσουν στο «Coffee go Bridge» τον αγαπημένο τους καφέ η το ανθρακούχο νερό με πεπόνι κ λεμόνι,  το κρύο τσάι με λίτσι,  καρπούζι ρόδι, φράουλα, τα  δροσερά smoothies ,  τα λαχταριστά milkshakes, τις μοναδικές κρύες σοκολάτες  Lila pause , λευκή , bitter ,ferrero  αλλά και τις σουρωτές με γεύσεις

Παράλληλα περιμένουμε τις παραγγελίες σας και μέσα από τις πλατφόρμες του efood και του box, όπου και μπορείτε να βρείτε το σύνολο των προϊόντων των καταστημάτων μας, κάνοντας την παραγγελία σας ηλεκτρονικά. Τηλέφωνα επικοινωνίας 23310-63222 23310-62623.