Σάββατο, Οκτώβριος 05, 2024
Follow Us
Στο διεθνές Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση η Μαρία Τορορή

Σύμφωνα με τις πρόσφατες ρυθμίσεις αναφορικά με τις σχέσεις γονέων και τέκνων και άλλα ζητήματα οικογενειακού δικαίου εισάγεται η διαμεσολάβηση σε κάποιες οικογενειακές διαφορές.

Η Μαρία Τορορή, δικηγόρος και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, στο πλαίσιο εναρμόνισης της δραστηριότητας της ως διαμεσολαβήτριας συμμετείχε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το Διεθνές Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ADR ODR International και το European Institute for Conflict Resolution.

Βιογραφικό

Η Μαρία Τορορή είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια από τον Διεθνή Φορέα ADR-ODR International και εγγεγραμμένη στα Μητρώα Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μέλος του Ινστιτούτου Διαιτησίας και Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών ( Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ.), μέλος της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών καθώς και συμμετέχουσα στην πλατφόρμα MediateIn, που δημιούργησαν το Ινστιτούτο Διαιτησίας και Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ.), η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Έχει κατάρτιση και διεθνή πιστοποίηση στην ηλεκτρονική διαμεσολάβηση και στην οικογενειακή διαμεσολάβηση (onlinemediation) από το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει συσταθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επίλυσης Συγκρούσεων και την ADR-ODR International .

Περισσότερες πληροφορίες: 6945993862 και στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.