Σάββατο, Οκτώβριος 05, 2024
Follow Us
Απολαύστε το καλοκαίρι παρέα με τα αντηλιακά Kérastase Soleil από το NANA HAIR SALON

Κάθε καλοκαίρι τα μαλλιά σας φθείρονται από τον ήλιο;

Έχετε κουραστεί από τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά; Η Kérastase Soleil δημιούργησε μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων με αντηλιακή προστασία, χαρίζοντας λαμπερά και υγιή μαλλιά το καλοκαίρι και μπορείτε να την βρείτε τώρα στο NANA HAIR SALON. Χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεση της Kérastase με θρεπτικά συστατικά, αναδομεί τη τρίχα και τη προστατεύει από τις ηλιακές ακτίνες που προκαλούν φθορά στα μαλλιά. Το καλοκαιρινό λουλουδένιο άρωμα της σειράς Soleil με νότες παραδεισένιου γιασεμιού και ηλιόλουστης τουμπερόζας που διαρκεί όλη μέρα, θα γίνει η αγαπημένη σας καθημερινή συνήθεια.

ker

Οι παράγοντες που μπορούν να φθείρουν τα μαλλιά το καλοκαίρι, είναι πολλοί και δε θα μπορούσαν σε αυτούς να λείπουν οι ακτινοβολίες UV, η άμμος, το αλάτι της θάλασσας, η υγρασία και το χλώριο. Καθημερινά τα μαλλιά έρχονται αντιμέτωπα με τους αόρατους αυτούς εχθρούς που τα κάνουν να φαίνονται θαμπά και ταλαιπωρημένα. Με την ειδική σύνθεση που έχουν τα αντηλιακά Soleil, χαρίζουν στα μαλλιά ελαστικότητα και λάμψη προστατεύοντας ταυτόχρονα το χρώμα τους.

Ποιά προϊόντα περιλαμβάνει η σειρά Kérastase Soleil;

Το αντηλιακό σαμπουάν Soleil το οποίο προσφέρει ενυδάτωση και θρέφει τα μαλλιά. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους. Προστατεύει από τον ήλιο και όλες τις βλαβερές του ουσίες καθώς και το χρώμα από τα βαμμένα μαλλιά χαρίζοντας λάμψη και φρεσκάδα.

Η αντηλιακή μάσκα Soleil, που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση και θρέψη προστατεύοντας παράλληλα τη τρίχα από τις ακτίνες UV.

Το διφασικό έλαιο σε μορφή σπρέι της Soleil το οποίο δε χρειάζεται ξέβγαλμα και είναι η λύση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά το καλοκαίρι. Το θρεπτικό αυτό έλαιο Babasu, λειτουργεί ως ασπίδα για τον ήλιο φροντίζοντας τη τρίχα και προσφέροντας το style που επιθυμείτε.

Η κρέμα προστασίας και επανόρθωσης έχει αντηλιακή δράση και καταπολεμά τη ξηρότητα. Συμβάλλει στην θρέψη της τρίχας και αποτρέπει τη φθορά της από την έκθεση στον ήλιο. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα και είναι το προϊόν που ψάχνετε κατά του φριζαρίσματος.

ker