Παρασκευή, Οκτώβριος 04, 2024
Follow Us
Παγωτά από 100% βουβαλινό γάλα στο οπωροπαντοπωλείο «Αέναη γη»

Μια ξεχωριστή απολαυστική καλοκαιρινή πρόταση δροσιστικού παγωτού σας προτείνει το οπωροπαντοπωλείο «Αέναη γη». Τα παγωτά από 100% βουβαλινό γάλα της Οικογένειας Μπέκα βρίσκονται στα ψυγεία του οπωροπαντοπωλειού «Αέναη γη» και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Τα παγωτά από 100% βουβαλινό γάλα της Οικογένειας Μπέκα, αποτελούν την ιδανική καλοκαιρινή επιλογή, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τα καταναλώνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η ποικιλία των παγωτών της Οικογένειας Μπέκα έχει ως «βασιλιά» το Καϊμάκι, μία παραδοσιακή επιλογή για παγωτό που περιέχει μέσα μαστίχα Χίου και κανέλα. Παράλληλα, πιστή στις τάσεις της νέας εποχής, έχει προσθέσει Cranberry, γιαούρτι και σοκολάτα.

Το βουβαλίσιο γάλα δρα ευεργετικά στον ανθρώπινο οργανισμό και ιδιαίτερα σ’ αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψωρίασης, εκζέματα, αλλεργίες και δυσανεξία στη λακτόζη. Έχει πολύ χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και υψηλότερα ασβεστίου από τα άλλα είδη γάλακτος. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε σίδηρο και φώσφορο, βιταμίνη Α' και πρωτεΐνες. Η αντιοξειδωτική του δράση είναι πολύ μεγαλύτερη από τα άλλα είδη γάλακτος. Περιέχει περισσότερες βιταμίνες όπως θειαμίνη, ριβοφλαβίνη και Β12. Είναι απόλυτο υγιεινό γιατί τα βουβάλια ευδοκιμούν χωρίς την ανάγκη ζωοτροφών ή αντιβιοτικών, ενώ γρασίδι, τριφύλλι και άχυρο αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής τους.