Κυριακή, Σεπτέμβριος 29, 2024
Follow Us
Artisti: «Η μεγάλη αλήθεια» των «Coffee go» και «Coffee go Bridge»

Με ένα ξεχωριστό χαρμάνι 100% Arabica που ψήνεται και συσκευάζεται στην Ιταλία και φέρει την υπογραφή της Artisti, σας υποδέχονται καθημερινά τα «Coffee go» και «Coffee go Bridge».

Το Artisti Caffe Magnum Verum προέρχεται από τα λατινικά και σημαίνει «Η μεγάλη αλήθεια» και αλήθεια η ποιότητα του café μας είναι μοναδική.  Η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες café στα καταστήματα μας, συνοδεύεται από βραβεία και αποτελεί εγγύηση για τους λάτρεις του καλού καφέ.  

Παράλληλα στα «Coffee go» και «Coffee go Bridge» θα βρείτε καθημερινά  ζεστές πίτες, λαχταριστά κουλούρια, κρύα σάντουιτς, κρουασάν και σνακς, καθώς και πολλών ειδών αναψυκτικά , μεγάλη ποικιλία χυμών  καθώς τσάι και αρωματικό σαλέπι.

Η τάχιστη και φιλικότατη εξυπηρέτηση μας , μας κάνει ιδιαίτερα περιφανούς για τους συνεργάτες μας, που καθημερινά φροντίζουν να σας υποδέχονται με το λαμπερό τους χαμόγελο και να εξυπηρετούν άμεσα τις επιθυμίες σας.

Απολαύστε τον café σας με take away από τους χώρους του καταστήματος είτε με delivery στον χώρο σας τηλεφωνώντας στα: 2331063222, 23310-62623 και 6970401035.