Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Ανταλλάξτε την φιάλη σας, κάνοντας το επόμενο βήμα στο «Κέντρο Υγραερίου Louris Gas»

Με νέες καινοτόμες λύσεις στις φιάλες σας υποδέχεται το «Κέντρο Υγραερίου Louris Gas» του Θεολόγη Μπιλιούρη στην Πλατεία Διοικητηρίου 7.

Η Coral Gas σας καλεί να ανταλλάξετε τώρα την παλιά σας φιάλη με τις νέες σύγχρονες, ελαφριές και με μεγαλύτερη ασφάλεια φιάλες της.

Η φιάλη GoGas είναι πολύ ελαφριά, έχει μοντέρνο σχεδιασμό, μικρό βάρος, μεγάλη ευχρηστία και τριπλή ασφάλεια. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη βαλβίδα νέου τύπου που συνδέεται πάρα πολύ εύκολα («one click») με όλες τις συσκευές υγραερίου.

gas

Η Prime είναι η νέα φιάλη υγραερίου που διαθέτει η Coral Gas στην Ελληνική αγορά. Είναι πολύ πιο ελαφριά από τις υπάρχουσες φιάλες των 10kg που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, έχει μοντέρνο σχεδιασμό και αυξημένη (τριπλή) ασφάλεια και ευχρηστία.

Δώστε τέλος πια στην  δυσκολία της σύνδεσης της φιάλης. Στην νέα εποχή της Coral Gas δεν χρειάζεται πλέον μυϊκή δύναμη ούτε εργαλεία και φλάντζες για την αλλαγή της φιάλης. Η νέα φιάλη υγραερίου διαθέτει ειδική βαλβίδα τύπου «bayonet» που κάνει την σύνδεση παιχνιδάκι.

Ενημερωθείτε τώρα για την γκάμα των επιλογών, σύμφωνα με τις ανάγκες σας στο «Κέντρο Υγραερίου Louris Gas» που είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της «Coral Gas» στον δήμο Νάουσας ώστε μαζί να εντοπίσουμε την την ιδανική για εσάς λύση.

gas

Η εμπειρία, η γνώση και η αξιοπιστία της «Coral Gas» εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας στο κομμάτι του υγραερίου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2332301332-6983037482-6947078999