Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us
Ξεκινήστε τις καλοκαιρινές αποδράσεις φροντίζοντας για την υγεία των μαλλιών σας με τα travel set της Kérastase από το NANA HAIR SALON

Το καλοκαίρι είναι εδώ και δειλά δειλά, θα ξεκινήσουμε τις πρώτες εξορμήσεις στη θάλασσα που τόσο μας έλειψαν.

Επειδή όμως το καλοκαίρι απαιτεί την προστασία και στην ασφάλεια του τριχωτού της κεφαλής μας, το ΝΑΝΑ HAIR SALON έχει για εσάς τις ιδανικές λύσεις και μάλιστα σε travel set συσκευασίες.

Από το NANA HAIR SALON μπορείτε να προμηθευτείτε τις τρεις καλοκαιρινές επιλογές της Kérastase ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

na

Kérastase Soleil Travel Σετ

Αντηλιακή προστασία μαλλιών, από τον ήλιο & τη θάλασσα.

25 χρόνια εξειδίκευσης στην προστασία και την ομορφιά των μαλλιών κάτω από τον ήλιο. Ο μαγικός συνδυασμός των προϊόντων της σειράς Soleil θα χαρίσουν στα μαλλιά σας προστασία, ενδυνάμωση, θρέψη, διαμόρφωση και ασύγκριτη λάμψη. Τα μαλλιά σας είναι έτοιμα να λατρέψουν τον ήλιο!

Το Kérastase Soleil Travel Σετ είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών και περιλαμβάνει:

BAIN APRÈS-SOLEIL – Αντηλιακό Σαμπούαν 80ml: Σαμπουάν κατά της φθοράς που δυναμώνει τα μαλλιά που έχουν εκτεθεί στον ήλιο.

Creme UV Sublime – Κρέμα Μαλλιών 50ml: Κρέμα περιποίησης με τριπλή δράση, που προστατεύει, επανορθώνει και φωτίζει τα μαλλιά που έχουν φθαρεί από τον ήλιο.

HUILE SIRENE SOLEIL- Αντηλιακό Έλαιο Σε Μορφή Σπρέι 45ml: Υβριδικό σπρέι που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, ιδανικό για το καλοκαίρι.

Kérastase Discipline Travel Set

Kérastase Discipline Travel Set για ατίθασα σγουρά μαλλιά περιέχει:

BAIN FLUIDÉALISTE 80ml: Σαμπουάν λείανσης που τιθασεύει τα μαλλιά, χαρίζοντας κίνηση και απαλό άγγιγμα.

MASKÉRATINE 75ml: Μάσκα λείανσης που χαρίζει απόλυτο έλεγχο στο φριζάρισμα, ανάλαφρη κίνηση και απαλότητα.

KÉRATINE THERMIQUE 50ml: Γαλάκτωμα που τιθασεύει και λειαίνει άμεσα τα μαλλιά, ελέγχοντας το φριζάρισμα και προστατεύοντας την τρίχα.

 

Kérastase Extentioniste Travel Set

Kérastase Extentioniste Travel Set  για εύθραστα μαλλιά περιλαμβάνει:

BAIN EXTENTIONISTE – Σαμπουάν για πιο Μακριά Δυνατά Μαλλιά 80ml: Σαμπουάν που δυναμώνει τα μαλλιά και βοηθά στην ανάπτυξή τους. Για αδύναμα μαλλιά που χρειάζονται δύναμη και αντοχή.

MASQUE EXTENTIONISTE – Μάσκα για πιο Μακριά Δυνατά Μαλλιά 75ml: Μάσκα που περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά δυναμώνοντάς τα και βοηθώντας τα να αναπτυχθούν υγιή.

EXTENTIONISTE THERMIQUE – Θερμοπροστατευτικό Γαλάκτωμα Μαλλιών 50ml: Γαλάκτωμα μαλλιών ειδικό για την περιποίηση του styling, για υγιή μακριά μαλλιά- χωρίς ξέβγαλμα.