Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
HYGIENE SERVICE: Εγγύηση στις απολυμάνσεις χώρων-Όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονωϊού

Η Hygiene Service ως η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση στο χώρο των Υπηρεσιών Υγιεινής φρόντισε από την πρώτη στιγμή να βρεθεί στην πρώτη γραμμή κατά της εξάπλωσης του κορονωϊού στην χώρα μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας προχωρά καθημερινά σε απολυμάνσεις χώρων (καταστήματα λιανικού εμπορίου, γραφεία, χώροι εστίασης κ.α.). Τα υψηλά standard της HYGIENE SERVICE καθιστούν τον χώρο σας προστατευμένο από τον ιό, καθώς ο εξειδικευμένος Σύμβουλος Υγιεινής της Hygiene Service της περιοχή σας, θα σας  προτείνει τις κατάλληλες λύσεις Υγιεινής για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Παράλληλα η HYGIENE SERVICE διαθέτει αντισηπτικά GEL, απολυμαντικά επιφανειών και μάσκες ώστε να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες του προσωπικού και των πελατών σας, ασφαλίζοντας πλήρως την επιχείρηση σας απέναντι στον ιό.

Ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες της Hygiene Service Πιερία-Ημαθία-Πέλλα ΒΛΕΤΣΗΣ εδώ  (2351026970) ή τηλεφωνήστε στο εξειδικευμένο Σύμβουλο Υγιεινής της Hygiene Service στην περιοχή μας κ. Θεόφιλο Τεληγιαννίδη στο 6970085015.

Hygiene Service ασφάλεια και υγιεινή για όλους