Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us

nanaΓράψαμε προ ημερών για την υποψηφιότητα της Ναουσαίας κομμώτριας Νανάς Σίνου στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας, ως υποψήφια σύμβουλος στο Τμήμα Μεταποίησης, με τον συνδυασμό “Επιχειρηματική Ανανέωση” του υποψηφίου προέδρου Γιώργου Μπίκα.

Ενός ανεξάρτητου και πολυσυλλεκτικού συνδυασμού, που ανακοίνωσε όλα τα ονόματα των υποψηφίων του, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και πολλά γνωστά, δραστήρια, πετυχημένα και δυναμικά στελέχη της αγοράς και του επιχειρείν, από τη Νάουσα και την περιοχή της.

Πρόκειται για θετικό δείγμα καθώς η Νάουσα διέθετε ανέκαθεν, σημαντικά στελέχη του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου, με μεγάλη και αξιόλογη δράση στην οικονομική ζωή της πόλης και της επαρχίας (Ανθέμια- Ειρηνούπολη). Το ίδιο μπορεί να γίνει και πάλι καθώς όπως φαίνεται το Επιμελητήριο Ημαθίας, σύντομα θα μπει σε μια νέα εποχή και σε μια νέα τροχιά.

Μακάρι να γίνει αυτό και η Νάουσα με την ευρύτερη περιοχή της, να μπορέσουν και να προσφέρουν τη δική τους παρέμβαση, στην οικονομική ζωή της Ημαθίας. Κάτι που για να συμβεί και να πετύχει, δεν έχει ανάγκη από δήθεν “μεγαλόσχημους” αλλά έχει μεγάλη ανάγκη από ικανά και δραστήρια άτομα, που ξέρουν την αγορά και τα καθημερινά προβλήματά της.

Αυτό είναι το μόνο “μέγεθος” που μετράει, αν θέλουμε να έχουμε επιτυχία.