Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us

nanaΜια καταξιωμένη και δυναμική Ναουσαία επαγγελματίας, συμμετέχει στις εκλογές για τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας. Πρόκειται για την κομμώτρια Νανά Σίνου, η οποία είναι υποψήφια διοικητική σύμβουλος, στο τομέα της Μεταποίησης, με τον συνδυασμό της «Επιχειρηματικής Ανανέωσης» του υποψήφιου προέδρου Γιώργου Μπίκα.

Η Νανά Σίνου, μέσω της πολύχρονης επαγγελματικής παρουσίας στη Νάουσα, είναι γνώστης των θεμάτων της τοπικής αγοράς και μπορεί να συμβάλλει στην προσπάθεια ανάδειξής τους, ειδικά αυτών που σχετίζονται με τον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Επιπλέον διαθέτει μεγάλη συνδικαλιστική εμπειρία από τη μέχρι σήμερα ενεργή συμμετοχή της, στο αντίστοιχο σωματείο του κλάδου της και όσες φορές χρειάστηκε, το εκπροσώπησε επάξια, τοποθετώντας πάνω από όλα, τα συμφέροντα των συναδέλφων της, ενωτικά και μακριά από διακρίσεις.

Τώρα είναι έτοιμη για ένα μεγαλύτερο συνδικαλιστικό βήμα, μέσω των εκλογών για το Επιμελητήριο Ημαθίας, συμμετέχοντας σε έναν συνδυασμό, που φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει σελίδα στην παρουσία και στον ρόλο του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Ένα Επιμελητήριο που μέχρι τώρα, μάλλον ήταν ανύπαρκτο για τη Νάουσα και την περιοχή της. Ένα θέμα που οι υποψήφιοι της «Επιχειρηματικής Ανανέωσης» του Γιώργου Μπίκα, από τη Νάουσα και την περιοχή της, ανάμεσα τους και η Νανά Σίνου, φιλοδοξούν να το αλλάξουν. Και όπως λένε χαρακτηριστικά, θα εκλεγούν, με βασικό στόχο να σβήσουν το…«αν» και να το κάνουν «υπαρκτό»!!!