Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Πεντανόστιμες σούπες και γευστικότατοι πουρέδες με την υπογραφή της «Μπαχάρι είναι η ζωή μας» στο Οπωροπωλείο «Γαλίτης»

Την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενεί στις προθήκες του τα προϊόντα της «Μπαχάρι είναι η ζωή μας» έχει το «Οπωροπωλείο «Γαλίτης» στη Νάουσα.

Το «Οπωροπωλείο «Γαλίτης» φροντίζει να συνεργάζεται με τους κορυφαίους Έλληνες παραγωγούς, παρέχοντας στους φίλους του εκλεκτά προϊόντα με 100% φυσικότητα των πρώτων υλών.

Στο Οπωροπωλείο «Γαλίτης» μπορείτε να προμηθευτείτε  πεντανόστιμες σούπες με οικογενειακή συνταγή, έτοιμες να μπουν στην κατσαρόλα αλλά και γευστικότατους πουρέδες πατάτας που θα σας εντυπωσιάσουν με την υφή και την γεύση τους. Η μανιταρόσουπα, η ντοματόσουπα Γουμένισσας, ο πουρές πατάτας και  ο πουρές πατάτας με λαχανικά είναι φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγνά υλικά από την εταιρεία «Μπαχάρι είναι η ζωή μας» που εδρεύει στην Γουμένισσα και συνεργάζεται με το Οπωροπωλείο «Γαλίτης».

Οι εκλεκτές σούπες αλλά και οι αφράτοι πουρέδες της «Μπαχάρι είναι η ζωή μας» αποτελούν ιδανικά γεύματα για την περίοδο της νηστείας και μπορείτε να τους προμηθευτείτε τόσο από το κατάστημα του Οπωροπωλείου «Γαλίτης» στην Βασιλέως Φιλίππου 12 όσο και στο σπίτι σας τηλεφωνώντας μας στο 2332020353.