Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us
Λαχταριστή μανιταρόσουπα από την Γουμένισσα στο  «Οπωροπωλείο Γαλίτης»

Στην διάρκεια της νηστείας του Πάσχα όλοι μας αναζητούμε φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά που όμως να σε καθηλώνουν με την γεύση και τα αρώματα τους.

Μια εξαιρετική επιλογή για τις ημέρες αυτές είναι η Μανιταρόσουπα από την Γουμένισσα , της εταιρείας  «Μπαχάρι ειν’ η ζωή μας» που μπορείτε να προμηθευτείτε από το «Οπωροπωλείο Γαλίτης» .

Το «Οπωροπωλείο Γαλίτης» πιστό στην αναζήτηση υγιεινών τροφών, φιλοξενεί στις προθήκες τους τις συσκευασίες μανιταρόσουπας από την  Γουμένισσα , της εταιρείας  «Μπαχάρι ειν’ η ζωή μας» που πρόκειται για οικογενειακή συνταγή και χωρίς χημικά και ενισχυτικά γεύσης, έτοιμες να μπουν στην κατσαρόλα και να τις απολαύσετε μέσα σε λίγα λεπτά. 

Συστατικά: Μανιτάρι Porchini, κουρκουμάς, αλεύρι, κρεμμύδι, σέλινο, πατάτα, καρότο, αλάτι, μαϊντανός, κόκκινη πιπεριά, κάρυ, σινάπι, σκόρδο, πράσινη πιπεριά, δυόσμος, ρίγανη, πιπέρι μαύρο, μπαχάρι

Την μανιταρόσουπα από την Γουμένισσα της «Μπαχάρι ειν’ η ζωή μας» μπορείτε να προμηθευτείτε τόσο με μια επίσκεψη σας στο Οπωροπωλείο μας στην Βασιλέως Φιλίππου 12 είτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2332 020353