Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Το NANA HAIR SALON συμβουλεύει:  Πώς θα διατηρήσεις το χρώμα των βαμμένων σου μαλλιών σου ζωντανό

Το NANA HAIR SALON αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των φίλων του για ενημέρωση σχετικά με την υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών, κατά την διάρκεια που τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά, σας προτείνει σήμερα συμβουλές για την διατήρηση του χρώματος των βαμμένων μαλλιών σας.

Αρχικά φροντίστε να μην λούζεστε συνέχεια: Είναι γνωστό ότι όσο περνούν οι μέρες από τότε που έκανες την βαφή,  το χρώμα των μαλλιών σου αρχίζει να θαμπώνει και να χάνεται. Το καθημερινό λούσιμο και το hairstyle είναι δύο παράγοντες που οδηγούν στην εξασθένηση του χρώματος. Το ιδανικό λούσιμο για τα βαμμένα μαλλιά είναι από μια έως τρεις φορές την εβδομάδα. Τώρα λοιπόν που κάθεσαι σπίτι, άφησε τα φυσικά έλαια των μαλλιών σου να ενισχυθούν ξανά αποφεύγοντας την ταλαιπωρία τους.

Κάνε σωστή  Ενυδάτωση: Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω, είτε πρόκειται για το πρόσωπο, το σώμα είτε για τα μαλλιά. Τα κατεστραμμένα και αφυδατωμένα μαλλιά δεν είναι σε θέση να διατηρήσουν το χρώμα τους. Χωρίς θεραπεία ενυδάτωσης, το χρώμα το μαλλιών αρχίζει να φθείρεται από τις πρώτες κιόλας μέρες βαφής. Για τους παραπάνω λόγους, φρόντισε να εφαρμόζεις στα μαλλιά σου μια φορά την εβδομάδα μάσκα για βαμμένα μαλλιά καθώς και θρεπτικά conditioner πριν από κάθε λούσιμο.

Πείτε όχι στην υπερβολική θερμότητα: Τώρα που μένεις σπίτι είναι ευκαιρία να κάνεις απεξαρτήσεις για λίγο από την ισιωτική σου, το πιστολάκι ή το σίδερο για τις μπούκλες. Η υπερβολική θερμότητα καταστρέφει την ποιότητα της τρίχας αλλά και το χρώμα της. Άφησε αυτές τις λίγες μέρες τα μαλλιά σου να ξεκουραστούν από το καθημερινό σου over-hairstyling. 

Το NANA HAIR SALON με χαρά θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες των φίλων του που μπορούν να στείλουν μήνυμα στην σελίδα του στο facebook εδώ