Τρίτη, Απρίλιος 16, 2024
Follow Us

tzekosΑν και χρειάστηκε μια μικρή παράταση όσον αφορά την έναρξη της διαδικασίας,  στις 11 Απριλίου 2016 έχουμε την έναρξη υποβολής δηλώσεων στο Εθνικό Κτηματολόγιο για τις ιδιοκτησίες που βρίσκονται στο Δήμο Νάουσας.

Η περίοδος υποβολής των δηλώσεων είναι 3 μήνες για τους κατοίκους εσωτερικού και 6 μήνες για τους κατοίκους εξωτερικού. Τα γραφεία που θα στεγαστεί το Εθνικό Κτηματολόγιο βρίσκονται στο κτιριακό συγκρότημα Λόγγου-Τουρπάλη (πρώην Πανεπιστήμιο).

Στη διαδικασία υποβολής της δήλωσης της ιδιοκτησίας η συνδρομή Δικηγόρου δεν είναι υποχρεωτική μεν αλλά είναι απαραίτητη δε. Και αυτό γιατί δεν δηλώνουμε απλά και τυπικά ένα ακίνητο που βρίσκεται στην ιδιοκτησία μας, αλλά το νομικό δικαίωμα που έχουμε σε αυτό (πλήρη κυριότητα, ψιλή κυριότητα, επικαρπία κτλ) αλλά και άλλα νομικά ζητήματα που αφορούν το ακίνητο όπως πχ βάρη (προσημείωση, υποθήκη κτλ). Η συνδρομή του Δικηγόρου λοιπόν είναι απαραίτητη ώστε να αποφευχθούν λάθη ή παραλείψεις τα οποία θα μας στοιχίσουν στο μέλλον κόπο και χρόνο με τη διαδικασία διόρθωσης σφαλμάτων αλλά και οικονομικές δαπάνες που θα είχαν αποφευχθεί αν ζητούσαμε τη συνδρομή Δικηγόρου.

Το δικηγορικό γραφείο του Δημήτριου Τζέκου (πλατεία Καρατάσου 8 - 1 όροφος) αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη την διαδικασίας δήλωσης των ιδιοκτησιών σας στο Κτηματολόγιο στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η πλήρης κάλυψη από το δικηγορικό γραφείο του Δημήτριου Τζέκου (πλατεία Καρατάσου 8 - 1 όροφος) περιλαμβάνει, την συμπλήρωση των εντύπων του Κτηματολογίου, την πληρωμή του παγίου τέλους κτηματογράφησης στις Τράπεζες, αλλά και τη μετάβαση στα γραφεία του Κτηματολογίου για την κατάθεση της δήλωσης σας. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2332028494-6974015526

Δες ακόμα: Οι προθεσμίες δηλώσεων των ιδιοκτησιών στο Κτηματολόγιο της Νάουσας-Του δικηγόρου Δημήτρη Τζέκου