Τρίτη, Σεπτέμβριος 21, 2021
Follow Us

koufΤο κουφέτο έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής παράδοσης στο γάμο αλλά και στη βάπτιση.

Μπορεί να μη γνωρίζουμε πολλά ιστορικά στοιχεία για το κουφέτο, οι καταγεγραμμένες μαρτυρίες όμως δείχνουν πως τα κουφέτα ήταν για πολλά χρόνια αποκλειστικότητα των αριστοκρατικών οικογενειών καθώς αποτελούσαν δείγμα ενός καλού και πλούσιου γεύματος. Τα κουφέτα του γάμου είχαν συνήθως λευκό χρώμα, όπως και το νυφικό, ώστε να συμβολίζουν την αγνότητα της νύφης, ενώ τα κουφέτα της βάπτισης δίνονταν σε διάφορα χρώματα ανάλογα με το φύλο του νεοφώτιστου.

Στο κατάστημα του «Μαμουτζή» στη Νάουσα μπορείτε να βρείτε μια σειρά υπέροχων κουφέτων που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας. Κλασσικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις κουφέτων που θα σας προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών για την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας.

Χάρη στην τόσο μεγάλη ποικιλία σε κουφέτα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα του Μαμουτζή,  πλέον δεν χρησιμοποιούνται μόνο στους γάμους αλλά είναι κ ένα πολύ ωραίο σνακ για μικρούς και μεγάλους


Choco almond κλασικό,  Stracciatella, Choco almond double (γάλακτος-λευκή), together γεύση Stracciatella, σοκολατάκια More and Less, Choco almond γεύση σαμπάνια, bijoux γεύση καρύδα, bijoux γεύση καρπούζι, bijoux πορτοκάλι, βότσαλο Πάτμος (κεράσι-σοκολάτα) κουφέτο crispy πολύχρωμο, βότσαλο Ίος (κεράσι-amarena-σοκολάτα)


Το προσωπικό και οι υπεύθυνοι του καταστήματος με χαρά θα σας ενημερώσουν για τις γεύσεις των κουφέτων και θα βοηθήσουν να καταλήξετε στην αγαπημένη σας γεύση.


Δες ακόμα: Μαμουτζής