Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us

manΤην μαγεία της αναρρίχησης σε τοίχο είχαν την ευκαιρία να νιώσουν τα παιδιά που συμμετέχουν στο enjoy sports junior camp.

Σε μια ακόμα άκρως ενδιαφέρουσα δράση προχώρησαν οι υπεύθυνοι του enjoy sports junior camp. Το πρωί της Τετάρτης οι συμμετέχοντες στο enjoy sports junior camp συνοδεία του κ. Φώτη Παπουτσή βρέθηκαν στους χώρους του γυμναστηρίου body club του κ. Κοσμά Μάντσιου όπου και γνώρισαν τα μυστικά της αναρρίχησης.

Ο κ. Παπουτσής ενημέρωσε αρχικά τα παιδιά για τα βασικά της αναρρίχησης και τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρούν πάντα σε αυτήν.

Από την ενημέρωση τα παιδιά πέρασαν με μεγάλη χαρά στην πράξη. Αφού φόρεσαν τα ειδικά προστατευτικά είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον τοίχο αναρρίχησης. Πάντα υπό την επίβλεψη του κ. Παπουτσή και του κ. Μάντσιου τα παιδιά ανέβηκαν στον τοίχο ενώ δεν ήταν λίγα αυτά που έφτασαν έως την κορυφή.

Παράλληλα στο επάνω όροφο του γυμναστηρίου η κα. Μπίτζιου Κωνσταντίνα Λητώ φρόντισε ώστε τα παιδιά να διασκεδάσουν και να γυμναστούν  κάνοντας ασκήσεις ισορροπίας με μπάλες.

Στη γνωστή μας ώρα 10:00 – 14:00

Απευθύνεται σε παιδιά 4* έως 12 ετών.

Πληροφορίες και εγγραφές** στα τηλέφωνα:

6988186857 – 6983312234- 2332057090

Μπίτζιου Κωνσταντίνα Λητώ, Παπουτσής Φώτιος, Κάππας Δημήτριος

*Για τα παιδιά 4 έως 6 ετών( Τμήμα bambini) το πρόγραμμα είναι ειδικά διαμορφωμένο.

**Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν την ημέρα έναρξης του camp και σε όλη την διάρκεια του(7 εβδομάδες).

Δείτε το video:

Δες ακόμα: enjoy sports junior camp