Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us

kimΗ Νάπολη θεωρείται η παγκόσμια πρωτεύουσα του espresso εκεί όπου βρίσκεται το Cafè do Brasil, το οποίο οι ιδρυτές του Caffè KIMBO χρησιμοποίησαν ως εφαλτήριο για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες τους.

Από το 1971 η KIMBO δραστηριοποιείται σε 52 χώρες διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και τη Ναπολιτάνικη παράδοση στην παρασκευή καφέ. Την υψηλή ποιότητα και την μεγάλη παράδοση αυτή σας προσφέρει καθημερινά το LOFT-espresso cocktail bar στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 3 στη Νάουσα.


Η συνταγή για τον αυθεντικό espresso KIMBO ξεκινά με την επιλογή των καλύτερων συστατικών


Με ποικιλία χαρμανιών υψηλής ποιότητας και τη δυνατότητα επιλογής από μια μεγάλη γκάμα espresso blends, ο καφές γίνεται πραγματικά απόλαυση ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Συνδυάζοντας ποικιλίες Araciba, Java και Robousta από την Κεντρική και Λατινική Αμερική, Βόρεια  Βραζιλία, Περού, Τανζανία, Ινδία, Γκάνα, Αιθιοπία, σε μια τελετουργία καβουρδίσματος δημιουργούνται τα blends της KIMBO.


Οι υπεύθυνοι του LOFT-espresso cocktail bar λάτρεις και οι ίδιοι του espresso φροντίζουν ώστε να σας παρέχουν την κορυφαία επιλογή της KIMBO. Ο  KIMBO GRAN GOURMET είναι ένα blend από εξαιρετικές ποικιλίες, γεμάτο σώμα και έντονη γεύση.


Ιδανικό για όσους αγαπούν να επιδοθούν στην απόλαυση του espresso, ο KIMBO GRAN GOURMET είναι το αποτέλεσμα της επιδέξιας και σχολαστικής επεξεργασίας με την υπογραφή και το άρωμα KIMBO.

Οι έμπειροι bartenders και το service του LOFT-espresso cocktail bar φροντίζουν ώστε καθημερινά να σας προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας café συνοδευόμενο από υπέροχα γλυκίσματα με την υπογραφή του φούρνου Θανασούλη.


Καλή σας απόλαυση...