Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us

carΑκραία καιρικά φαινόμενα αναμένονται τις επόμενες ημέρες στον δήμο Νάουσας.

Με την θερμοκρασία να πέφτει υπό του μηδενός το Service Stamatis σας υπενθυμίζει την φροντίδα που πρέπει να δείξουν οι κάτοχοι πετρελαιοκίνητων οχημάτων. Στο Service Stamatis μπορείτε να πραγματοποιήσετε τον χειμερινό έλεγχο του οχήματος σας αλλά και να προμηθευτείτε αντιπαγωγικό για τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας.

Το αντιπαγωγικό είναι ειδικό πρόσθετο πετρελαίου που αποτρέπει τον σχηματισμό μεγάλων κρυστάλλων παραφίνης, αυξάνει την αξιοπιστία των οχημάτων τον χειμώνα και βελτιώνει την φιλτροδιαπερατότητα πετρελαίου CFPP* για έως και -33°C, ανάλογα με την ποιότητα του πετρελαίου.

Το πετρέλαιο περιέχει παραφίνη για καλύτερη λίπανση και καθαρότερη καύση. Η παραφίνη σε χαμηλές θερμοκρασίες δημιουργεί κρυστάλλους οι οποίοι με την σειρά τους καθιστούν το πετρέλαιο παχύρευστο με αποτέλεσμα να βουλώνουν τα φίλτρα και το κύκλωμα τροφοδοσίας καυσίμου.

car

Χαρακτηριστικά
- Κρατάει τους κρυστάλλους παραφίνης μικρούς, ικανούς να διαπεράσουν τα φίλτρα.
- Αυξάνει την ρευστότητα του πετρελαίου σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
- Διασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία του χειμώνα.

car

Το έμπειρο προσωπικό του Service Stamatis φροντίζει ώστε οι ακραίες καιρικές συνθήκες να μην σταθούν εμπόδιο στην καθημερινή σας μετακίνηση άλλα και στις χειμερινές σας εξορμήσεις.

Βρείτε μας στην Βιομηχανική περιοχή Στενημάχου- Διασταύρωση Νάουσας Α4 και τηλεφωνικά στο 23320 41263